Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim en son izledigim film terminaldi ikinci kez izledim 10 üzerinden 8 puan werilir heralde ......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? benim en son izledigim film terminaldi ikinci kez izledim 10 üzerinden 8 puan werilir heralde ... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Frethax Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | samwolf722_mm (29-12-2007) |
| | #2 | ||
| |
yaşamın kıyısında .bence 7den yukarı cıkmaz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
kelebek etkisi 2 dün izledm iğrencti birinci film bu kadar güzelken ikinci filmi bu kadar kötü yapmayı nasıl becermişler bilemyrm en fazla 6 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
araf ı isledm ;D 10 üzernden 7 ;D | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Dünyalar Savasi Bence 10 üzerinden 9 Ama Bu Film En Kötü Fil Secilmiş Die Duydum Dorumu Acabaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
En son Kutsal Damacanı'yı izledim bence 10 üzerinden 9 komediyi sevenler ve küfre dayanabilenler gitsin koptuq biz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
kayıp sırla adası harry poter a karsı yapılmış 10 üzerinden 4 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
en son bir geyşanın anılarını izledim kitabını okuduğum için eksik gördüğüm yerleri oldu ama yinede çok beğendğimi inkar edemem 10 üzerinden 7.8 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
kutsal damacana 9 | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
kutsal damacadan önce beowulf'e gittim o da güzeldi ama eksik yanları wardı o yüzden 8 falan werebilirim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Sinevizyon Forumunda Bulunan En son izlediginiz film?Ve bu filme 10 üzerinden vereceğiniz puan? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim en son izledigim film terminaldi ikinci kez izledim 10 üzerinden 8 puan werilir heralde ......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |