Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Anketler bölümüne konu açmadan lütfen okuyunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu bölüme konu açarken ya da konu ile ilgili bir topic e herhangi bir yorum yaparken dikkat etmemizin sitemizi daha ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Bu bölüme konu açarken ya da konu ile ilgili bir topic e herhangi bir yorum yaparken dikkat etmemizin sitemizi daha elit yapacağını ve düzeyli bir site olma yolunda ilerlememize yardım edeceğinizi düşündüğümüz unsurlar 1-) Kesinlikle anket açmak için(konu ve mesaj sayımızı arttırmak için) anket açmayalım ve açtığımız anketin seviyeli olmasına dikkat etmeliyiz. 2-) Ankette şahsımızın beğenmediği ve başkalarının oy verdiği şık hakkında' 'xXx e oy veren insan kim ya sitemizde ya böyle insanlarla mı yaşıyoruz :'('' tarzında yorumlar yapmamalıyız. 3-) Anket için yazılmış bir metini okumadan oy kullanmamalıyız... 4-) Anketin son sayfalarına doğru konuyu başka yerlere çekmeyelim Konu:''En sevdiğiniz renk'' son sayfalara gelirken ===== > benim mavi yastıgım var çok güzel duruyor ====> ben yastıkla yatmıyorum ya siz nasıl yatıyorsunuz ======> sanırım süt içmem lazım türevi yerlere kaymaması forumojen ailesinin seviyesini arttıracağını düşünüyoruz.Lütfen forumojen ailesi olarak Admininden,üyelerine kadar bu uyarılara uyalım artık konu açarken ve msj yazarken daha bilinçli olalım... NOT:Bu uyarı yalnızca Üyeler için geçerli değildir.Uyarıya önce adminlerden(şahzımızdan) başlamak üzere herkes dahildir... ilginiz için teşekkür ederiz... | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #2 | ||
| |
Sonunuda Ben Bağlayayım bari (: Kurallara Uymayan Anketler Kilitlenip Silinecektir. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Anketler bölümüne konu açmadan lütfen okuyunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu bölüme konu açarken ya da konu ile ilgili bir topic e herhangi bir yorum yaparken dikkat etmemizin sitemizi daha ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |