Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan dj hakan Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eet bu abimiz merzifon tempo fm de djlik yapıo programı 22:00 la 03:00 arasında bn şahsen onu dinlemeye bayılıom sizlerede ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
eet bu abimiz merzifon tempo fm de djlik yapıo programı 22:00 la 03:00 arasında bn şahsen onu dinlemeye bayılıom sizlerede tavsiye ederim[radyo frekansı 102.1] | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| İzMiRDeLiSi Üyemize Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti: | ---Betül--- (20-09-2008), yarennn (23-07-2008) |
| | #2 | ||
| |
efetttt çook datluuu biii abicm bnmmm ben de tafsie edeorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Kesinlikle Bende Herkese Tavsiye Ederim.hakan Abi Bir Tane Yaaaaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
bu aralar hit şarkı kardam adam ![]() ![]() kardan adam yapalım burnuna havuç takalım bi şaynan bir atkı bir de ceket bulalım.ah seni gidi kardan adam gözleri kömürden adam![]() ![]() ![]() ![]() datluuuu ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
bende dinliyorum çok datluu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
datluuu:d ekiismmm dinlememi ya dinlememi :d o anladı(ekisim) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
evT qerçkTn haKn abiyi sevioz ve onn bana ve bendednde sınfta dillere düşürdüqü "liseli" adlı şarkıyı çıqırıyorz demi kıymetlüüü!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
ooo ekisim(kartal) sende mi geldin yaa hg cnm anladım bncanfeda oğulcan(funky) liseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli ![]() ama biz nerde kopuoz yar saçları lule lule lule(ü değil u dur![]() )bide bide ne kardan adam yapalım burnuna havuç takalım bir şapkaynan bir atkı birde ceket bulalım ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: dj hakan çok tatlı konusuyo..hep dinliyor...ben siyah saçlı falan bekliodum sarısın renkli gözlü çıktı=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: dj hakan cok tatlı konuşuyo hemen hemen hergün dinliyorum..ben siyah saçlı bekliodum..sarışın ve renkli gözlü çıktı....=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| hakan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan dj hakan Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eet bu abimiz merzifon tempo fm de djlik yapıo programı 22:00 la 03:00 arasında bn şahsen onu dinlemeye bayılıom sizlerede ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |