Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Türk müsün? Türkiye'li misin? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>"Ben Türk değilim, Ben Türkiye'liyim" ve "Türk'üm demek ırkçılıktır." dediler! Peki siz Türk müsünüz? Türkiyeli misiniz? Bunu buraya yazmamın sebebi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Türk müsün? Türkiye'li misin? "Ben Türk değilim, Ben Türkiye'liyim" ve "Türk'üm demek ırkçılıktır." dediler! Peki siz Türk müsünüz? Türkiyeli misiniz? Bunu buraya yazmamın sebebi tartışmaktır. Cevaplarınızda nedende belirtiniz lütfen... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| asilturk Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | samwolf722_mm (06-02-2008) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
ben 2side derim çünkü Türkiyede ERmeniside var Almanıda var vsvs onlarda Türkiyeli Türkiye de oturuyor ama Türk değiller burası bizim ülkemiz bence vatanını seven 2side olmalıdır haaa bazı istisnalarda var tabi mesela gurbetçi vatandaslar onlar Türk ama Türkiyeli değil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
her ikiside... Türküz, Türkiyeliyiz... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
bunu diğen kımse onunla konuşmayı tercih ederımm kımmış o ırkcı diğen gelsin benım yüzüme karşı desinn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
isim vermek isterdim ama yüksek derecede siyaset kokar. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
teşekkrler bu konuu içnn öncelklee ![]() benn tabiikii hemm türküm hem türkiyeliyimm nedeniii şuu birncisii ztnn türklüümdenn istesemdee vazgeçemm çnkü übu bzmm artık genlerimizde eolan bi hadisee ikncisii türkiyemdenn hiç vazgeçemm çnküü her nkdrr problmlerr yaaşsakdaa cumhuriytt.. laiklk..demokrasii..adalett..gbii kawrmlarıı ilke edinmşş bi ülkeyz bu ilkelermzlee ilgilii sorunalrr yaşamıo oyada hataalr yapmıoo diilz ama hepsinii aşııcaımıza inanıormm ve o günlerii byk bi sabrszlklaa bekliormm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
hem TÜRK'üm hem TÜRKİYE'li | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
ben türküm derim su anda ülkemizi sömürmeye calısanlar da sonucta türkiyeli onlar gibi olmaktansa türkiyeli olmam dha ii kendmi türk görmm bna yeter | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
bu vatan toprakları üzerinde yaşayan milli marşında ağlayan bayrağını seven vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilen milleti ile ağlayıp gülebilene hüzünlenen sevinen ortak paydada yer alan herkes TÜRK'tür... bu topraklar üzewrinde asırlardır değişik milletler yaşmaıştır ama suanda hepsi bu bayrağın altında ve biat etmek zorundadırlar bundan ötesi yoktur ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Benim görüşüme gelirsek bu ülke sınırları içince hem bizimle vatandaş olup hemde bu ülkenin aleyhine çalışanlar bulundukça ben Türkiye'li olmaktan utanç duyuyorum. Bu nedenle ben Türk'üm diyenlerdenim. Ne Mutlu Türk'üm Diyene! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Türk müsün? Türkiye'li misin? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>"Ben Türk değilim, Ben Türkiye'liyim" ve "Türk'üm demek ırkçılıktır." dediler! Peki siz Türk müsünüz? Türkiyeli misiniz? Bunu buraya yazmamın sebebi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |