Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan Cansel Elçin Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya şimdi nie en kötü resmlerini koydun kii...buyrun bunlara bakınn.... [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] tatlı şeyy...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
ya şimdi nie en kötü resmlerini koydun kii...buyrun bunlara bakınn.... ![]() ![]() ![]() [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] tatlı şeyy ![]() Konu yasemin!! tarafından (09-02-2008 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cevap: Cansel Elçin iyiy bir oyuncu ama yakışıklı değil sempatik | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: Cansel Elçin seviyorum seviyorm bu adamı seviyorum yaaa kendi sesi daha güzel benceee hatırla sevgilde de kendi sesiyle olmalı ve evett sedamaa katılıyorum adam yakışıllı değil belki ama çok sempatik | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Cevap: Cansel Elçin kendi sesiyle oynamamasının sebebi ii türkçe bilmemesiydi ama bundan sonra kendi sesiyle oynar galiba..bende çok seviyorum onu....yakışıklılık da kişiden kişiye değişir...bence her şeyin en iyisi o ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
CANSEL ASKERDEEEEEEE...!!! Canım benim yaa askerlik de yaparmış..ben de diyorum niye hiç dizisi yok..yeni sezona çok iyi başlıycakmış..ve yerinden de çok memnunmuş...işleri yüzünden devamlı erteleyen ünlüklere örnek olsun..hayırlı teskerelerrr cansel elçin ve bütün mehmetçik.. ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cvp: Cansel Elçin yaa demek Türkçeyi iyi bilmiyor.. bişey sorayım o zaman 120 filmideki ses ona mı aitti ki öyleyse ses de Türkçe de gayet iyi durumda askerede olmasına gelince affferin bu aralar herkes askerde hadi hayırlı teskereler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Cvp: Cansel Elçin evet 120 de kendi sesi...şimdi düzeltti tabi..ama başlarda pek bilmiyordu..hele de hatırla sevgili dönem dizisi eski kelimeler falan o yüzden birazda kendi sesiyle oynamadı ama şimdii iyi konuşuyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cvp: Cansel Elçin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan Cansel Elçin Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya şimdi nie en kötü resmlerini koydun kii...buyrun bunlara bakınn.... [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] tatlı şeyy...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |