Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Sigara içiyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: AnesTetiC Nickli Üyeden Alıntı çok saçma bi anket olmuş bu he tabi bilal diyom ki sende doğru yolu bulsan...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
| ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
kokusundn tiksiniyorm, dumanından tırsıyodum ![]() 'iyak cıs o bırak bakiim elinden!.. hıh aferin..' | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
siGaraya hayır Fan ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
asla! asla! asla! hiç bi zmn içmedm .. içmiyorum ve içmeyi de düşünmüyrm .. henz 16 yaşındym .. erkendn ölmeye niyetm yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | |||
| |
Alıntı:
aferin gız keşke herkes böyle düşünebilse demek ki uzun yaşamak veysağlıklı yaşamak gibi bi dertleri yok bu arkadaşların neyse onlarada saygı duyalım vardır elbet bi dertleri de içiyorlardır hoş derdim var içtim mutluyum yak bi tane öyleymiş böylemiş derken aradan 30 yıl geçer adam kalpten damardan tansiyondan kanserden vs vs vs ölmek için yapılan bi faliyettir bu devam edin aferin!!!!!!!!!!!!! | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
ASLA içmiyorum, içmeyide istemem, içmicemde kendimi bile bile neden zehirleyeyimki... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
katılıorum berna ablaya hiç bi amacı yok saçmalık | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
kendilerince elbette amaçları vardır ![]() +Özentilik ![]() + Çoooooooooook ! büyük dertleri Bu gün sinemada bi dumanaltı oldu valla Şehadet getirdim resmen... Hem kendilerini hem bizi zehirliyolar..Bari bize dokunmasalar... Herkes bırakabilir umarım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Sigara içiyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: AnesTetiC Nickli Üyeden Alıntı çok saçma bi anket olmuş bu he tabi bilal diyom ki sende doğru yolu bulsan...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |