Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan Eurovision şarki Yarişmasi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>şarkının türkçe olması bana göre büyük bi avantaj.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
şarkının türkçe olması bana göre büyük bi avantaj.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
Re: Eurovision şarki Yarişmasi esra tam ben bu yorumu yapacaktım ama sen benden önce davranmışsın.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi mor ve ötesinin ilk yıllarına bakarsak sadece ünlü olmak için her yolu meşru sayarak her pisliğe bulaştı en basit örneği ilk yıllarda tam bi amerikan özentisi iken sonradan baktı türkiyede pek iş yapamıo gelme bush ayayına yattı bence rock müzik camiasının felçli bacağı mor ve ötesi seçilen gurup yalnış şarkıyı dinlemeye bile gerek yok bi türk olarak birinci bile olsalar tüm kalbimle sevinmek içimden gelmez | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi ne alaka çözemedim ? siyasi içerikli şarkılar yazdıkları doğru ama amerikan özentiliği hangi şarkısında geçti hamdi yardımcı olursan seviniriim?????? mor ve ötesi kendi tarzında bi şarkı yapmış... çok güzel ama bu şarkıyla nerelere gelinir ne olur bilemem... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi savasa gerek yok diye bir sarkı vardı ve toplu bir grup söylüyordu bu sarkıyı sence oraya gecmisi amerikan özentiligiyle amerikan sempatizanlıgıyla dolu bir grubu alırlar mı ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi o şarkıyı neredeyse 10 kişi falan söylüyolar.. da tam olarak ne demek istediğin anlamadım.... zaten tartışmaya da geek yok yeri de değil... hem onu da geçtim kimse dekalkıp şarkı berbat demesin sonuçta rimi rii reyden binlerce kat daha hoş bi şarkı.. ve eğer bu adamların bi misyonu varsa onu güzel beceriyolar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi bence mor ve ötesi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | |||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi Alıntı:
| |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
Cevap: Eurovision şarki Yarişmasi höö tamam be ben muhaliflik yapıyorsun sandım gene hıh tamam sustum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan Eurovision şarki Yarişmasi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>şarkının türkçe olması bana göre büyük bi avantaj.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |