Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Harry Potter Fun Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>OOOO Harry pıtır hastasıyım her kitabını en az 3 kere okudum valla bağımlısıyım zümrüdüankayı 3 güne bitirdim (1154 sayfamı ne)sonra ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
OOOO Harry pıtır hastasıyım her kitabını en az 3 kere okudum valla bağımlısıyım zümrüdüankayı 3 güne bitirdim (1154 sayfamı ne)sonra 2 kez daha okudum.bu arada oradaki rupert,slughornun ronu önemsemediğinden onun adını bir türlü doğru hatırlayamamasıdır.Hatta ron da cok sinir oluyordu bu duruma.Kuralım süper bii fan olurda ömer ne alaka ben onu anlamadım ben onu yüzükteki golluma benzetiom | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | |||
|
Üye No: 1385
İsim: Y.CaNkat Yaş: 15 Nerden: TbaL__][__9/C |
Alıntı:
şebo benide yaz listeye ![]() ![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
ayıpsın cankym | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
Ben de hastasıyım bu serının bıtmesıne cok uzuldum yuzuklerın efendısının de sol fılmı cekıldıınde cok uzulmustum son kıtap cıktıı zaman 3 gunde okudum buyuk bı merak ve sevıncle ama bıttıkten sonra buyuk bı burukluk oldu ıcımde nys her gusel sey gıbı bunun da bı sonu varmıs ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Harry Potter Fun Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>OOOO Harry pıtır hastasıyım her kitabını en az 3 kere okudum valla bağımlısıyım zümrüdüankayı 3 güne bitirdim (1154 sayfamı ne)sonra ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |