»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Emre Belözoğlu Fan Clup!!!

Karma Konular Katagorisinde ve  Fan Club Forumunda Bulunan  Emre Belözoğlu Fan Clup!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Emre'nin kişiliine,futboluna,kendisine(!)hayran mı oluyorsn? ozmn burası tam senlk! Emre'yle ilgli haberleri,resmleri,videoları bu topice bekliorz bölece hem paylaşım yapıp yararlı olursnz ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Fan Club

Uyarılar

Tags: ,

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 09-02-2007, 01:26 AM   #1
Tecrübeli Üye

_MeRVeMRe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci:p
Takım: GALATASARAY(H)

Üye No: 55
Konuları:27
Blog Başlıkları:
Cool Emre Belözoğlu Fan Clup!!!

Emre'nin kişiliine,futboluna,kendisine(!)hayran mı oluyorsn? ozmn burası tam senlk!Emre'yle ilgli haberleri,resmleri,videoları bu topice bekliorz bölece hem paylaşım yapıp yararlı olursnz hem de sz de olmayan emre resmlerne sahip olursnz vakit kaybetmeden eklemeye başlaın bence (ne gaza getrdm bea)

Konu _MeRVeMRe_ tarafından (24-02-2008 Saat 05:53 PM ) değiştirilmiştir.
_MeRVeMRe_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2007, 01:31 AM   #2
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
ilk resmler benden olsn:P
bu resmler uefa finalinin öncesnde ve sonrasnda çekildi:

sarı kırmızı da bi başka yakışıo

bunun uefa maçıyla ilgisi yok

Alt 13-02-2007, 08:47 PM   #3
cR
JoGaBoNiTo

cR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: YunuS
İş: pffS:D ögrencii
Takım: Galatasaray
Hobisi: futbol,bilgisayar,oyun konsolları,metal and trance♪ ...

Üye No: 8
İsim: YunuS
Konuları:47
Blog Başlıkları:
benıde kat bende emreyı severım

cR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2007, 03:09 PM   #4
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
Emre Belözoğlu meclise girdi!
Bakan Gül'ün yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi sunan Güler, "Emre Belözoğlu'na bakanlık olarak sahip çıkmayı düşünüyor musunuz?" ifadelerini kullandı. Güler, başarılı futbolcuya karşı İngiliz basınında başlatılan kampanya konusunda bakanlığın, uluslararası alanda herhangi bir çalışma yapıp, yapmayacağını öğrenmek istediğini bildirdi.

Kendisiyle ilgili mecliste bile konuşturabilecek büyük bir futbolcu...Tek dileğim inş evine galatasaraya geri döner...
Bu arada benide EmreSevenlere koyabilirsin

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2007, 05:11 PM   #5
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
İngiltere Emre'yi Konuşuyor
Milli Futbolcu Emre Belezoğlu Hakkında İngiltere'de Ortaya Atılan Yeni Irkçı İddialarına Karşı Newcastle United'ın Tavrı İngiltere'deki Tüm Gazetelerde Geniş Yer Buldu.Milli futbolcu Emre Belezoğlu hakkında İngiltere'de ortaya atılan yeni ırkçı iddialarına karşın Newcastle United, futbolcusuna sahip çıktı. Takımın Emre'ye destek açıklaması, İngiltere'deki bütün gazetelerde geniş biçimde yer buldu.

Independent gazetesi, Emre hakkında ortaya atılan son iddiaların ardından Newcastle United takımının bir açıklama yaptığını yazdı. Takımın, basında yer alan bazı haberlerin oldukça önyargılı olmasından şikayet ettiği belirtilen haberde, Newcastle'dan yapılan açıklamada, "suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur" ilkesinin hatırlatıldığı vurgulandı
TIMES: "EMRE HAKKINDA CADI AVI BAŞLATILDI"

Times gazetesi, Newcastle United takımının Emre'ye destek verdiğini belirttiği haberinde, takımın açıklamasında Emre hakkında dün ortaya atılan iddiaların "medya tarafından yönetilen bir cadı avına" benzetildiği kaydedildi.

THE SUN: "NEWCASTLE SALDIRIYA GEÇTİ"

İngiltere'nin en çok satan bulvar gazetesi The Sun da Emre hakkında ortaya atılan iddiaların adil biçimde değerlendirilebilmesini sağlamak için Newcastle'ın saldırıya geçtiği değerlendirmesinde bulundu.

TELEGRAPH: "EMRE'YE OLAĞANÜSTÜ DESTEK"

Daily Telegraph, Emre hakkında ortaya atılan ikinci bir ırkçılık suçlaması iddialarına karşın Newcastle'ın, milli futbolcunun arkasında durduğunu ve Emre'ye olağanüstü bir destek verildiğini vurguladı.

GUARDIAN: "FEDERASYONA GÖRE EMRE'YE ÖNYARGILI DAVRANILMADI"

Guardian gazetesi ise, İngiltere Futbol Federasyonu'nun, Emre'ye karşı önyargılı olunduğu iddialarını reddettiğini yazdı. Gazete, Newcastle takımının ise bunun tam tersini iddia ettiğini kaydetti.

burhangs emre sevenlere ekledm seniii ii 3 olduk

Alt 07-03-2007, 08:01 PM   #6
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
Sağol ok.Dur bi özgeçmiş koyalımda kısadan millet başarı görsün

Adı,Soyadı:Emre Belözoğlu
Doğum Tarihi:07.Eylül.1980
Doğum Yeri:İstanbul
Boy:1.73m
Meslek: Futbolcu
Oynadığı Kulüpler: Zeytinburnuspor,Galatasaray (yuvası),İnter Milan,Newcastle United
Milli Takım Kariyeri:2000-... 43(3)

ÖZGEÇMİŞİ:

Emre Belözoğlu (d. 7 Eylül 1980 İstanbul) Türk futbolcudur. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Türk Milli Takımı ve FA Premier League kulübü Newcastle United'da orta sahada forma giymektedir. Şehremini Lisesi mezunudur.

16 yaşında Zeytinburnu'da oynarken parladı. 1996/1997 sezonunda daha 16 yaşındayken Galatasaray'da kadroya girmeye başlamıştır. Her sezon biraz daha kendini geliştirerek A takımın ilk 11'inde yer buldu. Bu dönemde Teknik Direktörü Fatih Terim ile örnek aldığı takım arkadaşı Gheorghe Hagi sayesinde kendini çok geliştirdi. Takımının 4 sene üstüste şampiyon olmasında ve 2000 yılında UEFA Kupası'nı almasında büyük rol aldı.

Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterilmiştir.

14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşma ile 3.8 milyon £ karşılığı Inter Milan'dan transferi gerçekleşmişdir.

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 09:33 PM   #7
İş Bilen Üye

Kaos RMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Hayat Hariç ; Rap dahil...

Üye No: 36
Konuları:18
Blog Başlıkları:
Kendisine yapılan suclamalardan inşallah kurtulur ve Türk futbolcusunun hakettiği yere yeniden gelecektir...

Kaos RMC isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 05:56 PM   #8
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
ben buraı unutmşm bea
haberleri eskiden yenie yaziim bare

Irkçılık suçlamaları ile gündeme gelen Newscastle oyuncusu Emre Belözoğlu, İngiltere'de ırkçılık suçlamalarından aklanmasından sonra ilk mülakat The Times ile yaptı. İçini döken Emre, "İngiltere'de bir Türküm. Ülkemizin büyükelçisiyiz. Eğer özellikle ben ırkçılıktan suçlu bulunsaydım ne kadar korkunç olurdu, düşünebilir misiniz? Benim kariyerimi ve yurt dışına çıkmaya çalışan diğer Türklerin kariyerlerini etkilerdi" dedi.

Emre, bağımsız bir disiplin komisyonuca ırkçılık suçlamalarından aklanmasından sonra yaptığı ilk mülakatta İngiliz The Times gazetesine içini döktü. Emre, şunları söyledi:

"İngiltere'de bir Türküm. Ülkemizin büyükelçisiyiz. Eğer özellikle ben ırkçılıktan suçlu bulunsaydım ne kadar korkunç olurdu, tasavvur edebilir misiniz? Benim kariyerimi ve yurt dışına çıkmaya çalışan diğer Türklerin kariyerlerini etkilerdi."

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Türkçedeki "Çamur at izi kalsın" deyimine dikkat çeken Emre, "Kalbimde suçlu olmadığımı biliyorum ancak sicilinizde böyle bir mahkumiyet varsa bundan nasıl sıyrılırsınız?" ifadesini kullandı.

Milli takımın Norveç ile oynadığı maçta yer almadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emre, "Türkiye için yeniden oynamak güzeldi" dedi. Son üç ayda yaşadıkları için "Yıkılmadım, ağlamadım ancak elbetti ki çok zordur. O süre boyunca iyi olsaydım, sürekli oynasaydım daha iyi olurdu" dedi.

The Times ise, Emre'nin uluslararası küfürlere eğilimli olduğunu öne sürerken de Emre'nin daha önce oynadığı bir maçta rakip takımın teknik direktörüne "o...pu" demekle suçlandığını anımsattı.

Ancak Emre, ırkçı küfürleri söylemediğini belirtirken de "O sözcüleri bilmezdim bile. Ne anlamı ne de nasıl telaffuz edildiği" dedi.

AGRESİF OLABİLECEĞİNİ KABUL ETTİ

Newcastle'nın kendisine verdiği destekten dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Emre, söyleşi sırasında "agresif" olabileceğini kabul etti. Ancak Emre "Ama herkes küfür ediyor değil mi?" dedi. Buna karşın ırkçılığın farklı bir şey olduğunu söyleyen Emre şöyle devam etti:

"Tümüyle ile kınıyorum. Arkadaşlarımızı renge göre sınıflandırmıyorum. İngiltere'ye ilk geldiğimden basın toplantısı Londra bombalamalarından bir hafta sonra idi. Müslümanların sorumlu tutulması çok konuşuluyordu o zaman düşündüm ki bir şey söylemeliyim ve terörizmi ile ırkçılığı kınadığımı söyledim. İronik değil mi?"

The Times, Emre'nın, ırkçılığın Türkiye'de bir konu olmadığını söylediğini aktarırken de "Türkiye'de birçok sihayi futbolcunun olmasına karşın oyuncular hakkında ırkçılık şikayetlerin pek olmadığına, aksine kahraman gibi muamele gördüklerine dikkat çekti.

Alt 11-05-2007, 05:59 PM   #9
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bosna Hersek ile 2 Haziran'da oynayacağımız hayati maç öncesi Emre Belözoğlu'ndan kötü bir haber geldi. Newcastle United'in Reading'e 1-0 yenildiği maçta sakatlanan yıldız futbolcunun, bu karşılaşmada forma giyemeyebileceği belirtildi.

Karşılaşmanın 60. dakikasında sert bir müdahale ile sakatlanan Emre'nin bileğinin döndüğü açıklanırken, ilk kontrollerde sezonu kapattığı ve en az 3 hafta sahalarndan uzak kalacağı ifade edildi. Ancak kesin sonuçlar çekilecek mr'ların ardından belli olacak. Emre'nin İstanbul'a dönerek tedavisini milli takım doktorlarıyla devam etmesi bekleniyor.

Alt 11-05-2007, 06:01 PM   #10
İş Bilen Üye

€xoti( - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci

Üye No: 476
Konuları:19
Blog Başlıkları:
sağolun ya bu güzel haberler için

€xoti( isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil