Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan saidstlik Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bazı insanlar başkalarının acı duymasından aşırı derecede mutlu oluyor.bu tür kişlere sadist diyoruz. diyoruz da hiç düşündük mü bu insanlar ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: saidstlik ![]() kısıye gore deısr gulsah ![]() sonucta bnm bole olmadımı nerden bılıosn bu ınsanların ıcınde kalmıs bıse ha ıcte ha dısta bı seklde ruhunda var yanı | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: saidstlik böyle insanların yaşlarına bakarsanız aklı bir çok şeyi alabilecek yaştadır. bu yaşta bu halde olmalarının sebebi de olsa olsa ailevi sorunlar, küçük yaşta şiddete uğrama veya Allah vergisi olarak adlandırılabilir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: saidstlik allah vergisi mi..ben insanların melek gibi doğduğunu sanardım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: saidstlik sadistlik ihtiyactır cogu kisi sevmedigi kisilerin acı cekmesinden memnun kalabilir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Cevap: saidstlik bence ihtiyaç değil bir şekilde intikam... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: saidstlik bence bu sadace fiziki olarak ele alınmamalı... çünkü ruhsal olarak da kendilerine acı çektirmkten zevk alan insanlar vardır. örnek verim bari aşık her insan acı çeker bi parça ve açıkçası haz da duyar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Cevap: saidstlik ama bu olay daha farklı değilmidir?sadistlikte daha çok maddi olan acılar göz batar aşkta ise çekilen acının bir amacı vardır... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: saidstlik Tamamen kişisel bir oldu diye düşünüyorum ben birde kişi dinini iyi bilmediği için bu tur seyler ortaya cıkabılır eğer kişi dinini doğru bilip dogru yaşayabilse ne sadistlik kalır ne bilmem ne ... Müslüman, din kardeşleri için iyi düşüncelere sahip olmalı, kendisi için sevip istediği iyi şeyleri din kardeşleri için de arzu etmeli, kendisi için hoşlanmadığı bir şeyi başkaları için de arzu etmemelidir. İyi ahlâklı olgun bir Müslüman olabilmenin ölçüsü budur. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||||
| |
Cevap: saidstlik Alıntı:
yooo farklı olduğunu düşünmüyorum... çünkü kendine acı vermeyi sevmekse bunun anlamı her türlü yapılabilir sadece fizksel düşünmek tek boyutta incelemektir.. örnek konusunda diyorsan o basitti karıştırabiliriz taib onu biraz daha Alıntı:
aynen katılıyorum... dinini bilmeyen insan her zaman farklı bi arayış kendini belli etme farkedilme çabasındadır. doyumsuzdur.. inanmak sanırım burda bazır şeylere ilaç | ||||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| acı, hoşnutluk, sadist |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan saidstlik Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bazı insanlar başkalarının acı duymasından aşırı derecede mutlu oluyor.bu tür kişlere sadist diyoruz. diyoruz da hiç düşündük mü bu insanlar ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |