| Cevap: Reenkarnasyon (yeniden Doğuş) Madem reenkarnasyonda şuan yaşadığımız yaşamın etkileri önceki yaşamımızdan geliyor o zaman
Atatürk gibi birisini atatürk yapacak nitelikler onun daha önceki yaşamının onda bıraktığı izlenimlerdir ve sonuç olarak burada Atatürk eski yaşamının ve şimdiki yaşamının ona getirdikleri ile Atatürk olmuştur . O zaman Atatürk kıvamında birisi tekrar gelebilir.Hatta ve hatta eğer yaptığı yanlışlar varsa onların bu hayatına yansımlasıyla o yanlışlarıda yapmaz - bari gelmişken Türkiye' ye gelse-
Peygamberlerde peygamber olurken - reenkarnasyon bunu nasıl açıklar ya açıklayabilir mi bilmiyorum - önceki hayatlarının o an ki yansımasıyla Peygamber olurlar ve o şekilde manevi bir boyuta girerler. Fakat Kuran nasıl indi tekrar Kuran inebilir o zaman. Tekrar Peygamberde gelebilir zaman.
Adalet kavramı üzerinde de durulmuş benim bu noktada görüşüm çok farklı ben şöyle düşünüyorum herkes yaşadığı hayatı hak eder ancak onu yaşayabilir. Diyelim Melike çok fakir ben çok zengin bir insanım ve hayatımız hep böyle sürecek. Melike zenginliği kaldıramaz melikenin bedenine zenginlik ağır gelir. Ya da şöyle söyliyeyim ben hiç melike gibi olamam onun yaşayacakları benim ruhuma ağır gelir. Zaten ben ben olmaktan mutluyum melike'de melike olmaktan. Ne kadan kötü şeyler yaşamış birileri olursa olsun eğer yaşama sevinci varsa herkes kendi yaşamından mutludur. Çünkü ruhunun kaldırabileceği tek şey o yaşamdır.
Ayrıca ünlülere yapılan bu hipnoz seansıda bana pek mantılı gelmedi şöyle ki yoga yaptığınızı düşünün insanlar kendilerini başka yerlere alıp götürüyorlar rahatlıyorlar sakinleşiyorlar çünkü beyinlerini başka bir yere gitmeye sakinleşmeye ve rahatlamaya şevk ediyorlar beyini ise ''dileğiniz benim için bir emirdir'' diyor ve isteklerini ona veriyor. İnsan eğer önce ki bir yaşamında neler olduğunu görebiliyorsa sonra ki yaşamında da ne olduğunu görebilir çünkü enerjinin neye dönüşeceği bellidir zaten belli olmadığı düşünüldüğünde güneş sürekli aynı şekilde dönmez bir gün 24 saat sürmez her şeyin belli bir düzeni var eğer reenkarnasyon var ise ilerininde bir düzeni vardır. Peki o zaman bana ileriyi gösterin... |