Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>*Güner Ümit'in kadın kılığında Turnike sunması... *Fatma Girik'in Söz Fato'da programında ilk tükürüşü... *Medyum Memiş'in Medyum Keto'ya giriştiği saniyeler... *Yıldo'nun ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. güzelmş.. ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. süperrr yha saol | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. çok beğendim en çok da bunu ![]() *Telegol programında, yorumcu Zekeriya Alp'in reklam arasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından Güntekin Onay ve Ziya Şengül'ün gülme krizine girmeleri... ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. beğendiyseniz ne mutlu bana | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. ![]() çok güzel ya ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. *Reha Muhtar'ın efsanevi falcılar programında alkollü olduğuna dair iddialar üzerine 1 hafta sonraki programında canlı yayında alkol kontrolü yaptırması... ayyy buna hiç şaşırmadım ..çok güzeldi gülşahcım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. zuhahaha saol gülşah y akoptum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. Adının "Fenasi", soyadının "Kerim" olduğunu söyleyen şahsin Yildo'nun canlı yayınına telefonla bağlanması. Yildo'nun olaya, adamın adini ve soyadını birkaç kez söyledikten sonra uyanması... bu Çok teRBİyesİzce ama Çok Komİk ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Türk Televizyonlarından Unutulmayacaklar.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>*Güner Ümit'in kadın kılığında Turnike sunması... *Fatma Girik'in Söz Fato'da programında ilk tükürüşü... *Medyum Memiş'in Medyum Keto'ya giriştiği saniyeler... *Yıldo'nun ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |