Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Ufolar sizce gerçek mi? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: bence olabilir de olmayabilir de. ama bence yok bencedee ya gerci bi ara programda sölüyolardı varlar die hatta mektup ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #32 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? mektup mu haha kıskansınlar bana her gün mail atıyorlar yakında ziyaretime gelcekler | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? komedi yhaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? bence yok ama onca kanıt onca bulgular boş mu yani diye düşünüyo insan hani | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? bunu araştırmadan bilemezsiniz araştırdım ve çok inandırıcı şüpheye düşürücü bir ayet var hocalarımdanda yardımla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? bnce wrlar dusunsenıze bı-ıkı foto fln wr hm nerden uydrlmus olblırkı uzlılar ayhh wala warlara bıle bnce dnyaya hıc ugramasnlar uzay daa gseldır bnce | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? hımmm ilginç ben senin yazını okumakda bayagı bi zorlandım istersen seni o var olan seyler uzaya gotursun belki kolay anlaşırsınız (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? =)walla olabılırde onlara sormak lazım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 | ||
| |
Cvp: Ufolar sizce gerçek mi? bn var olduklarına inanıyorum...bu kadar büyük bi evrende yalnız olmadıgımızı düşünüyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Ufolar sizce gerçek mi? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: bence olabilir de olmayabilir de. ama bence yok bencedee ya gerci bi ara programda sölüyolardı varlar die hatta mektup ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |