Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir eğitim derken ilk önce aile eğitimi ön plana alınmalıdır.çünkü onun dışındaki eğitim kurumlarında başarılı olmak temelin yani aile eğitiminin üstüne konulan unsurlarla sağlanır.konumuza dönersek bir milletin ilerlemesi kalkınması için akla bilime ve mantığa yer vermesi gerekir. bilimin ilerlemesi içinde eğitimin gerçekten hat safhada olması gerekir. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir eğitilmemiş bir millet birliği kolay sağlayamaz ve kendi içlerindeki problemlerden ilerlemeye fırsat kalmaz bnce...önce eğitimle bir arada durmayı planı programı öğrenmeli sona bilim ilim gelir ztn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir O zaman hemen muhalefet olarak hazırlanayım Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, ekonomidir. Çünkü ekonomi bizim ideolojimiz oldugunda daha çabuk gelişme kaydederiz. Bir tip ülke düşünelim elinde bir yapılanması yok. Sen bu devlete öncelikle eğitim adı altında yatırım yaparsam hayat kalitenin yükselmesi için gerekli tüm ekipmanların yükselmesi zamanını geniş zamana yayarsın ve bu geniş zamanın genişliği konusuda belirlenemeyeceği için bilmediğin bir limana gemini bağlamış olursun. Fakat sen ekonomi dediğimiz etmeni ilk belirleyici unsurun olarak alırsan öncelikle o geniş zaman dilimini küçültürsün. Ayrıca belirleyici olarak belirlediğimiz ekonomini geliştirdiğinde dünyanın en büyük gücü olmuş, olan , olacak para ile eğitiminide geliştirebilirsin. Tek fark olur birince senin eğitim seviyen yüksek olur diyelim bu sayısala döktüğümüzde 100 üzerinde 90 (ki karın doyurmaz) Diğerinde 100 üzerinde 75 olur ve hayatta beklentilerini daha çabuk karşılarsın. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Kültür ve Medeniyettir... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Bak şimdi Nası bi insan yolda giderken yere hüüakkkk puuu diye tükürüosa nası kaza yapan birinin çantasını çalmaya çalışıosa orda medeniyet yok demektir!Zaten kültürde milletin ve o ülkenin yapıtaşı demektir Medeniyetin olmadıı bi ülkede, ülkenin gelişmesinden söz edilemez bence ![]() Ben eğiti baz alarak değilde eğitim dışıda konuştum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Şimdi biz ekomomiyi baz alınca haydeeeeeeeeeeeee onu dövelimmm haydeeeeeeeeeeeee yerler nerede tükürelim haydeeeeeeeeeeeee kaza cıkartalım cüzdan calalım haydeeeeeeeeeeeee haydeeeeeeeeeeeeeee yapmayız sanırsam ![]() yani ekomiyi baz alınca yobaz bir toplum yeşertmeyecegiz ayrıca ben eğitimi göz ardı da etmiyorum modelimde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir eğitim olursa herşey olur parada olur kalitede olur ekonomide olur...eğitimli kendini yetiştirmiş insan kültür ve medeniyetinede sahip çıkar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir ama halil furkan haklı para olmadan da gerekli eğitim yerleri yükseltilemez ve eğitim merkezleri geliştirilmeli ki eğitim seviyesi artsın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |