Karma Konular Katagorisinde ve Genel Kültür Forumunda Bulunan Neden 'Çok yaşa' Denir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hapşıran bir kişiye 'çok yaşa' demek adeti hemen hemen her kültürde vardır. Anlam olarak biraz değişik de olsalar sonuçta aynı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Neden 'Çok yaşa' Denir? vayy cidden ilginmiş.. merk ettiğim konulardan biriydi bu hapşuruk muhabbeti saol abla bilgilendirdin beni | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: Neden 'Çok yaşa' Denir? saolasın ablam aydınlattın bizi ama bnm bildiğim dinimizde yerhamukillah denmesi daha uygun..nese tam araştırıp onu açem ben onla ilgili | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Neden 'Çok yaşa' Denir? evet vet serpilcim biliyorum ama tabi herkes bilmiyor çok yaşa demek gerek (tabi bi bişey daha demeliyim çok yaşa da sadece elhadülillah diyenlere denmeliymiş yani bilmedğimi veya uygulamadığımız çok fazla şey var. sen öğren aydınlat bizi canum ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: Neden 'Çok yaşa' Denir? işte ben onu demek istedim bi bakıma nese açtım konuyu zati | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | |||
| |
Cvp: Neden 'Çok yaşa' Denir? Alıntı:
bide hapşurana diene kadarrr ooooo yinede güzel bi söz | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Neden 'Çok yaşa' Denir? bende God bless you diyince kızıyorlardı bana ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: Neden 'Çok yaşa' Denir? ben daha çok iyi yaşa diyorum. benim hayat felsefeme göre ne kadar yaşadığımız önemli değil, asıl önemli olan nasıl yaşadığımızdır. iyi yaşa kısa yaşa, bir ömür işkence çekmekten iyidir bence... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Neden 'Çok yaşa' Denir? bu çocuğun sözlerine hastayım ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: Neden 'Çok yaşa' Denir? teşekkür ederm gülşahcıım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Kültür Forumunda Bulunan Neden 'Çok yaşa' Denir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hapşıran bir kişiye 'çok yaşa' demek adeti hemen hemen her kültürde vardır. Anlam olarak biraz değişik de olsalar sonuçta aynı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |