Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir www.forumojen.com | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir hayır canıkm ne demek gerekli değildir.eğitim bir bütündür.ilkokulla başlar ve üniversite olmadan pek bir işe yaramaz meslek lisesi öğrencileri dışında. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir İyi bir gelecek için üniversite eğitimi şart değildir öncelikle iyi bir gelecekten kasıta para olarak bakalım şuan türkiyenin 100 zengin insanının eğitim zeviyesine bakıldığında bu adamların bir üni. eğitimi almadığ görülecektir. Yurt dışında ise dünyanın en zengin insanlarına bakıldığında (bill gates daha sonra facebook ve google kurucuları v.s) bu insanların bu eğitimi almadıkları tekrardan görülecektir. Demek ki üniversite eğitimi bize kapıyı aralarken bize kapıyı tamamen açmıyor bize kapıyı tamemen açan beynimizi kullanabilme becerimimiz ve hayata yaşamaya ne kadar hakim oldugumuzla ilgili... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir katılmıyorum açıkcası benim belli bir hayalim varsa meslek adına ve hayalim bana uygunsa elimden geliyorsa kesinlikle üniversite okumalıyım çünkü hayalim bir üni bitirmeden olacak bişey değil herkes zekasını gösteremez ama öyle bir ortamda kendini daha rahat kanıtlarsın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | |||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Alıntı:
Sevabına hayalini bir söyler misin? | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir güLşah şu yönden hakLı....."ben doktor oLucam öyLe para kazanıcam" diyosan iyi bi eğitim aLman şart.....ki o biLe uzmanLık tanınmışlık ve muayenehane açmak için yine para gerektiren bi şey...........ama sadece "para kazanıcam" diye bakarsak oLaya tabii ki üni'nin pek bişe ifade etttiğini söyLeyemem......çünkü birçok işadamı yada zengin kişiLer ya baba parasıyLa yada zekâLarını kuLLanarak bi yerLere geLmiş kişiLerdir...... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir asude burda çok haklı. eğer sen bir meslek edinerek para kazanmak istiyorsan üni. okumak zorundasın. fakat uzmanlığınla para kazanmak istiyorsan, mesela bilgisayarı çok iyi kullanıyorsun diyelim üni. okumadan çok rahat bir şekilde bi yerlere gelebilirsin. şu anda kaç tane hacker üni. okumuştur? fakar bakın adamlar en büyük bankaların güvenlik şebekelerinde milyonlara çalışıyorlar. ya da çok iyi bir hırsızsın. kimseye belli etmeden saniyeler içinde bir şeyi cebine atabiliyosun. bu özelliğini neden kullanayasın. üni. okumana gerek var mı?.. vs.vs.vs. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir şimdi şu şekilde iyi bir gelecek için üniversite eğitimi şarttır çünkü, baba parasıyla zengin olanların bile her zaman şu riski vardr : iflas vs vs... Bu tip durumlarla karşılaşldığında ne yapılacağını sana üniversite illaki veriyor.. ben paramı kazanp, bu tip yetkileri yükleyebiliceğim bi elemanım olur diyorsan bile o elemanın naptığından azcık bişeyler anlıyorsan bile bu büyük bi hazdır... üni. eğitimi asla boşuna değildir... ve her zaman hayrı görülür.. çok hayrı görüldüğü için de şarttır denilip nokta koyuluyor olsa gerek.... bill gatesten sonra yeni bi kuşak, yeni bi sistem var..artık o tip örnekler zor verilir.. Stanford'da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page ve Sergey Brin, Google'ı 1998'de 25 milyon dolar yasal sermayeyle kurdu diye biliyordum.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | |||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Alıntı:
Öncelikle üniversite iflas miflas öğretmiyor genel olarak bir sene bitti ben bir şey öğrenemedim (Derslerden geçmeme rağmen)Ayrıca bir insan düşünün bir tıp manyagı bir çok kitap okudu 18ine gelmeden bir çoooooooook kitap yalamış yutmuş öğrenmiş didinmiş v.s bu adam üni. okusa ne okumasa ne bu adam tıp alanında çoğu şeyi yapabilir kabul belki bu adama bir kadavra verilmez bu noktolarda eksik kalır fakat hastalıkların teşhislerinde v.s on numara bir doktor olur bence adam inşaat manyagı cok güzel statik ve mimari proje çiziyor (üniversite okumadan ki bu mümkün) bu adam üniversite okuması demek 4 senesinin kayıp olması demek (hatta hazırlıkla 5 ve bir sene uzatırsa ki bu Allah'ın emri 6) ea günah değil mi Çok ilginçtir türkiye'nin en büyük sektörlerinden inşaat sektörünün başında ki isimler halaaaaaaaaaaaaa üni.li değil Futbolcular halaaaaaaaaaaaaaaaaa değil Şarkıcılar halaaaaaaaaaaaaaaa değil v.s v.s v.s | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir kopyala yapıştır olmasının nedeni daha doğru bi bilgi sunmak için... arama motoru üstünde çalışan 2 öğrenci olduğunu biliyordum... o ismi nasıl buldukları murat çiftçinin hikaye ktplarında çok yazar bilirsin... servet neden öss ye girdi merak ediyormusun... 70lerdeki bi çok sanatçı şu an açım açıktayım diye ağlıyor ? bi de herkes futbolcular kadar yetenekli doğuyor mu ? (bi genelleme yapmamız gerekirse) ve adnan bilmem ne neydi adını unuttum .. birikimim sanatçılıktan değil kurduğmz işten fln demişti baya konuşulmuştu bu konu üzerinde...ismail türüt gibi adamlara da bayağı sormşlrdı .. ve adamların son söyledikleri söz .. .eğitim eğitim eğitimdi.. Çok ilginçtir türkiye'nin en büyük sektörlerinden inşaat sektörünün başında ki isimler halaaaaaaaaaaaaa üni.li değil diyorsun.. e bunlar yeni kuşak mı...artık kalıcak mı bu tip örnekler... azcık gerçekçi olun.... babası fabrikatör olan bi çok arkadaşm normalde yatabilirlerdi ama en azından işletme okumaya çalışıyorlar.. tabii bu rahatlıkta onu da zorla yapıyorlar ama o ayrı.. onların babalarına neden oğullrnı okutmakta çok istekli olduklarını sorduğmzda -( çünkü çocuk çok zorlanıyordu derslerde)- çalıştığın zaman tecrüben oluyor evet ama yaşayarak öğrenmek çok daha zarar veriyor falan demişti babası... ... bilmem anlatabildim mi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| almak, bir, değildir, eğitimi, gelecek, icin, Üniversite, İyi, şart |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |