Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bu başLığı semih'in "en kLasik hoca repLiği" başLığındaki güLşah'ın yazmış oLduğu mesajdan esinLenerek açmış buLunmaktayım.. yazdığınız repLikLerin kime ait oLduğunu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) bu başLığı semih'in "en kLasik hoca repLiği" başLığındaki güLşah'ın yazmış oLduğu mesajdan esinLenerek açmış buLunmaktayım.. ![]() yazdığınız repLikLerin kime ait oLduğunu beLirtirseniz((özeLLikLe tbaL'LiLer)) seviniriz..![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) amasyada deprem olsun samsun yerlebir şule hocam canım hocam | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) sınıf listesi elimde bakın(tehdit ediyo ![]() ![]() ) neslihan hocaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) oğlum/kızım sus bak şimdi bi sözlü kondurucam ![]() ![]() Bi bakalııımm /Bi sus bakalııııım (Neslihan hoca![]() ) Konu antigs_bjk tarafından (21-06-2008 Saat 08:42 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) ben sizlere başarılar diliyorum...(milli güvenlikçi ![]() ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) semra hoca : orkun yiit lütfn susn olm hiçmi anlamıosunz ya laftn gecin uyuyn yetrki susun... meLtem hoca: bak dersin sonunda sözlü var... özdem hoca: hayy anasını ya ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) yaa ben yazcam ama kimse anlamicakk böhüüü ![]() sınıfta gülme dişlerin çürür. - muhittin(cengiz hoca) - toparlaaann, buyursunlaaarr, allelle. - osman hoca - oğlüüm leptop neydee, bu ne demek oluyoooyy - bilal hoca - melek bana şatolarının bahçesinden zakkum getircekmiş. - safiye hoca - izem yaşın otur orda kaşın canım ![]() melek melek dümbelek yaaaamıııırr akşamüstü suratlı çocuk, letafet merve sağlık! baban da bana az çektirmemişti canını okicam bu sene. - mümit -aliiii desteklerini bekliyorum canım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | |||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) Alıntı:
hastayım bu okula bu öğretmenlere ya | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) manyak oğlum saçı uzunlar sus gökhan oğulcan oğulcan gökahn aaa susun artık gökhan hadi aptal oğlum sus ......(bu diyalog baya bir uzar en sonunda)gökhan çık dışarı -çıkmasam hocam -gökhan çık dışarı-peki 2 dk geçer kapı açılır gökhan gelir -hocam ya ayaklarım yoruldu girim daa nolur tüm sınıf yerde murat hoca | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) mehmet hoca: zor soru sorardım pirensip meselesi... emel Kütük:anılll horlamaaaa... biri şunu dürtsün semra hocam: zamanii gençliğiii ahh bizim zamnın aşkları nerde kaldıııı Konu ---CADI--- tarafından (23-06-2008 Saat 12:12 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan en orjinaL öğretmen repLikLeri ((hoca ismiyLe birLikte Lütfen)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bu başLığı semih'in "en kLasik hoca repLiği" başLığındaki güLşah'ın yazmış oLduğu mesajdan esinLenerek açmış buLunmaktayım.. yazdığınız repLikLerin kime ait oLduğunu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |