Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>işte sen büyü adam ol git de ata öyle görevliler... bende zaten öyle görevliler olmadığını, kapatmak yerine böyle görevliler sunmak ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır işte sen büyü adam ol git de ata öyle görevliler... bende zaten öyle görevliler olmadığını, kapatmak yerine böyle görevliler sunmak gerektiğini savunuyorm samsunun bebeleri de benim gibi gitsin ankaraya, o kadar da duyarlı olalım yani, ve samsun ne kadar turistik ! bi de kaç kişi yusuf ziyanın övünerek anlattığı hayvanat bahçeciğini gezmiştir merak ediyorum..gereksiz olmasının nedeni bu ztn... bizim insanmzla,newyork'a 12 km ötede yaşayan ve nwyorkun yerini bilmeyen 60 yaşındaki amerkalı ile çok karşılaştrlp övünülür...bizimkiler kıt kanaat olsa da gider istanbulu vs görür diye... ve hayvanların insanlar için olduğunu inkar edemezsin... bu yobazlıksa yobazm sonuna kadar.. bi de abartılmıyormu her yerde hayvanat bahçesi varmış gibi..! | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır hayvan hakları falan grimiş galiba konuya... sevgili arkadaşlarım canlarım; havyanat bahçesindeki aslanın kaplanın aynın bilmem kuşun tavuğun canı varda evnizde sizi ısıran sneğin cnaı yok mu? yok köpek katilleri diye bangır bangır bağıranlar niye evlerini böcekler için ilaçlatıyorlar kim tabağının içinde kocaman bi kara fatma görmek ister (çinliler hariç) o yüzden hayvanat bahçesi kapatılsın kapatılması muhabbeti yok hayvan hakları muhabbeti su yüzüne çıkarsa ben ik önce bunu söylerim... bunu bilirim... ben hiç bi sineğin hakkını savunan hayvansever görmedim çıksın anlından öpecem onuda zaten... zaten amaç hayvanları koruma dğeil midir hayvanat bahçesinde? yani hayat standartını yüksetmek yatmaz mı aslında işin ucunda? hayvanlar bunu kısıtlanmışlık olarak anlayabilselerdi zaten hayvan olmazlardı adına da insan derdik falan....hem ayrıca şu hayvan hakları gündeme gelince hani şu kuş giribi gündeme oturmştu ya bi ara... şimdi bu hayvanlar kesildiler falan hani bulaşıcı diye.. eğer bu insanlar üzerinde olan bi hastalık olsaydı o zaman insanlarıda yakarak öldürcek biri çıkacakmıydı???!!! neden tavuklar cayır cayır kızartılırken kimsenin sesi çıkmadı nerde bizim hayven sever dostlarımız? bakınız herkes kendi canının peşine düştü.. insan bile konumuza bunu bağlayacak olursak eğer insanlar bişey düşünüp bu hayvat bahçelerini oluşturmuşlarsa bunları kapatmak aslında bi yönden de insana zarar getiriyor demektir.. o aslan dışarı salındığı zaman nerde yatacak? biizm ülkemizde ayak basılmamış yer mi var? hayvanları özgürlüğü yok falan diyecekseniz de şunu söyleyeyim aklı yok deidm ya hani itraz edicekse de aklı olan hayvansa bu aslancık o zaman farkındadır ki kendi özgür doğasında kimse onu bu kadar güzel beslemeyecek ve kimse ona bu kadar iyi bakmayackatır yani yaşasın hayvanat bahçeleri ![]() (üşenmeden okuyacaklar için ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır sanki hayvanat bahçeleri kapanınca hayvanları dogaya salcaklar hiç sanmam | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır Öncelikle yanıldıgımız birinci nokta hayvana küfür eden insan profilinin her yerde olup olmaması değil buna küfür eden insanlarda gerizekalı değil adam televizyonda aslanı oraya kacarken onu ısırırken koşarken kaçarken gördükten sonra bir kafes için bu hayvanla göz göze geldiğinde ''höhöhö gerizekalı ne oldu'' der. Ayrıca bu insanın kişiliğinin bozuk olup olmaması konumuz değilken onun gibi yapan insanların (ki bu profilde çok insan var) hayvanları etkilemesi(sanırım karşısına geçip hangi dilde olursa olsun küfür edildiğinde etiklenmeyecek canlı yoktur) Bence sineğinde canı var ve doğal olarakta hakları ama onun hakları benim haklarıma müdahale etmediğinde kutsaldır yani sinek benim evime beni ısırmak için geliyorsa (başka maksatla gelen bilmiyorum) ben yaa abi hoş geldin al elim senin de hakkın var beslen mi diyeyimHayvanat bahçesinin amacı hayvanları koruma değil (yanlışsam cahilliğime verin) insanlara hayatlarında doğal ortamlarında göremeyecekleri hayvanları göstermek olacaktır. Şimdi yakılan ölen insanlar yok fakat karantina diye bir şey var kelime anlamıda şudur abi sen bulaşıcısın en kötü ihtimalle sen gittin bari başkası gitmesin seni ölümüne terk ediyoruz haydi görüşmemek dileğiyle O aslanda dışarı cıktığında afrikada ki evinde yatacak (hani küçükken annesinden babasından ortamından koparıldığı ) Ayrıca tekrar ediyorum bülbülü altın kafese koymuşlar (altın kafesin içinede doğada bulamayacagı yemleri sertliği düşük olan suyunu koymuşlar ve tabi bir de aynasını) fakat bülcülcük vatanım vatanım demiş... bu arada yanlış anlaşılmasın her kelimenize cevap vermeye calıstım fakat kötü bir niyetim yok (bunu açıklama gereğide niye duyduysam [hatta bu parantez içini]) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır hayvanat bahçelerinin amaçlarının daha derinlemesine araştır derim çünkü çoooooookkk türü yok olma aşamasındaki hayvan böyle kurtarıldı veya kurtarılıyor falan... sadece insan gözüne hitap ettiği için değil bu zaten bencillite son nokta olurdu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır Şimdi Melike Samsun hayvanat bahçesinde pek hayvanların yaşam standartlarının yükseltildiği haydi Samsun küçük Gaziantep hayvanat bahçesi Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesidir fakat pek bir standart yükseltme yok. Haydi var da bizimkiler uygulayamıyor diyelim o da olamaz çünkü bu konu Türkiye'de üniversiteler arası münazara turnuvalarında tartıştırılmış bir konudur o zaman bu konuyu niye versinler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | |||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır Alıntı:
| |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır hayır zeynep onu demiyor burdaki hayvanat bahçesine kaç tane çocuk gidip görme şansı buldu.yeteri kadar önem verilmiyor temizliği istenilidiği gibi yapılmıyor özellikle samsunda iğrenç bir koku var hayvanat bahçesinde.ama kesinlikle kapatılmasından yana değilim.bu bir gerçek | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır kafesler biraz daha hayvanın doğal ortamına uygun olmalı.öyle olduğu sürece bir sorun olmaz.hayvanat bahçeleri pek çok insan için yararlı.mesela ben hiç kanguru görmemiştim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
Cvp: Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır hayvanat bahçeleri kapatılmamalı.. birincisi belki bencillik olcak; ama çocuklarımız hayvanları sadece okudukları kitaptan değil de canlı olarak da görmeliler; ki hayvan sevgisi önemli birşeydir bence.. ikincisi doğal ortam denilen şeyin mevcut olduğuna inanmıyorum açıkcası. samsun'da nerede doğal ortam? insanlar bu kadar acımasızken, kendini koruyaman hayvanlar için "hayvanat bahçeleri kapatılmamalıdır!.." | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bahçeleri, hayvanat, kapatılmalıdır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Hayvanat bahçeleri kapatılmalıdır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>işte sen büyü adam ol git de ata öyle görevliler... bende zaten öyle görevliler olmadığını, kapatmak yerine böyle görevliler sunmak ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |