Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: _SeS_ Nickli Üyeden Alıntı çünkü benimde aklıma sen geldin bu yazıyı daha önceden biliyodum ve hatta sanada anlatmıştım Melike ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) süpermiş be bennimde içim bi hoş oldu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) fena değil ama biras yapmacık gedi dorusu D: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) ilginc..anlamadıgım neden arkadasına nisanlısının ona layık olmadıgını anlatmadı? eger gercekten iyi dostlarsa lafını dinlerdi gibi geliyo bana..biraz bahane gibi olmus sanki neyse | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) katıLıyorum sedaya.. ![]() bu hikâyeyi iLk okuduğum zaman vayyy bee ve yuhh artıkkk arasında kaLmıştımm zatenn....![]() ama n'bLiim bana bi dostum böyle yapsın istemem açıkçası.....açık açık konuşsun ne gerek var böyle fiLmLere canım.....![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) evet bu olayaı başka bir yerdede okumuştum ama bu zman içersinbde boyle dostlar nadir bulunur gibime gelior | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) ben bu yazıyla bi ödevimi yapmıştım..evet abartılı bencede ama önmeli olan tema..güzeldi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cvp: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) saçma yaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
Cvp: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) orkuna katılmaktayım. özellikle arkadaşımı kendi emrinde çalıştıramazdım kısmı çok saçma ! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
Cvp: gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) vay be çok iyi dostlarmış | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| gerçek bir dostluk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan gerçek dostluk(valla bn okurken duygulandım) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: _SeS_ Nickli Üyeden Alıntı çünkü benimde aklıma sen geldin bu yazıyı daha önceden biliyodum ve hatta sanada anlatmıştım Melike ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |