ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan slm millet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkese mrb .ben merich..siteyi nerden bulduquma qelirsek..biraz acayip bi hikaye ben samsun sakarya dershanesinde öqrenciydim..siqara içmeye izin werilmio die tuvaletlerde ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
slm millet herkese mrb.ben merich..siteyi nerden bulduquma qelirsek..biraz acayip bi hikaye ![]() ben samsun sakarya dershanesinde öqrenciydim..siqara içmeye izin werilmio die tuvaletlerde içioduk sitenizin adını bi kabinde qördüm.. ![]() qeçmişte de 250.000 üyeli bi sitenin 2 bölümünün moderetörü,ayrıca 2 tane farklı sitenin admini olduqumdan,webmasterlık ve domain-host satışı yaptıqımdan,1 sene cyberwarriors hackteam de daha sonra 1 sene de (AYT) Ay-Yildiz hackteam de qörev yaptıqımdan ister istemez ilqimi çekti ve mrk ettim siteyi nası yapmışlar die.. bakıorum sitede qüzel bi ortam oluşmuş ilk qirdiqimde anladım..inş bende bu ortamın bi parçası olurum.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: slm millet hoj geldin aramıza... merak etme. sen istemesen de olucağı o | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: slm millet hoş geldin.. iyi eğlenceler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: slm millet hoş geLdin ii eğlenceLer.. ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: slm millet kesin anestetic in işidir adam tuvalete bile reklam yapmış ![]() bayagı bi geçmişin varmış seninde... aramıza hoş geldin bu güzel ortama hoş geldin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: slm millet h.b arkadaşlar..saqolun qeçmişim baya bi kabarık hem de yapmadıqım iş kalmadı nette | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: slm millet bilal artık tuvalet olaylarıa da girmiş reklamın iyisi kötüsü olmaz hoş geldin amaa; 1. sigaraya hayır ![]() 2. q w ch biz anlamıyoruz bu harfleri dikkatli kullanım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: slm millet evet melike abla haklı güzel türkçe güzel ortam tekrar hoşgeldin ![]() NOT:gerçekten ilginç bir fikir wc ye yazmak | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: slm millet vay be...çok başarılı bir geçmiş ...hoşgeldin.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: slm millet hoş geldin meriç reklamı buyuk bı ihtımalle ben yapmıs olabılırım (: napım herkes bısıler yazmıs bıtaraflara benımde aklıma o geldı yazıverdım ama bak ıyı olmus (: bu arada sayısal ogrencısımıydın sen? net hayatın gercekten hareketlıymıs benımde bır zamanlar oyleydı ama sımdı pek ugrasamıyorum cyber-warrior un hangi timinde görev yapmıstın? merak ettim orda gorev yapmak onur verıcı bişe (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan slm millet Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkese mrb .ben merich..siteyi nerden bulduquma qelirsek..biraz acayip bi hikaye ben samsun sakarya dershanesinde öqrenciydim..siqara içmeye izin werilmio die tuvaletlerde ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |