Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hande Yener'in son albümünün ilk klibi RTÜK engeline takıldı. RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı Hande Yener'in son albümünün ilk klibi RTÜK engeline takıldı. RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı "Hipnoz" klibini, "gençlerin ruh sağlığını bozar" gerekçesiyle yasakladı. Yayınlanması sakıncalı Hande Yener'in çekimlerini birkaç gün önce tamamladığı "Hipnoz" adlı klibi, daha ilk günden RTÜK engeline takıldı. İki gay'in rol aldığı, bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı klibi izleyen RTÜK görevlileri, "Klipteki sada-mozo görüntüler gençlerin ve çocukların ruh sağlığına zararlı. Yayınlanması sakıncalı" diyerek, çalışmanın televizyonlarda gösterilmesini yasakladı. Risk konusunda onu uyardım Sürpriz gelişme üzerine Hande Yener'in yapımcısı Erol Köse şu açıklamayı yaptı: "Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu'yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim. Klip çekimindeki görüntüler RTÜK görevlileri tarafından izlendikten sonra, komisyon sonucunu sanatçıma ilettim. Ben de üzgün ve şaşkınım." kaynak:mynet.com | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı hande yener zaten farklılaşmayı çok seviyor... bi engel yedi işte | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı ya sende cıkarsana herkes gibi klibini önemli olan klipmi yoksa onun her televisyon olan eve ulaşmasımı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı ahuahua handeye sansür ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı gızım buralar newyork caddeleri değil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı hic rastlamadım ya o klibi link bilen varsa yollayabilirmi merak ettim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cvp: Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı youtube'dan bak vtunellden gir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Hande Yener'in erotik klibi RTÜK'e takıldı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Hande Yener'in son albümünün ilk klibi RTÜK engeline takıldı. RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |