♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama Konu MiNiqMeLeq tarafından (21-03-2008 Saat 09:59 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı sagopa kajmer-yerli yalaka kolera-acıtımmı ablası gripin-dalgalandımda duruldum çilekeş-körpe gülben ergen-sürprüz pek eski saylmaz hatta hiç eski sayılmaz ama elimizde bu var | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı gripin emre aydın=sensiz istanbula düşmanım hayko-fırtınam almora-kaf dağının ardında nev-zor özer atik-yok böyle birşey | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı yavuz çetin-kimse bilemez bulutsuzluk özlemi-hasret şebnem ferah-iyi kötü özlem tekin-onun için cem adrian-sessizce daha çok var da neyse.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı almora.. kaf dagının ardında bulutsuzluk özlemi ..sözlerimi geri alamam.. fd .. söz ver şebnem ferah..dans pisti.. teneke..kalpsiz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
|
Üye No: 445
İsim: rumeysa Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı *bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam *cem adrian-aşk bu gece şehri terk etti *üç nokta bir-dedilerki *almora-ışık ver bana *feridun düzağaç-lavinya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı GRUP ANTARES_NERDESİN(ozellıkle bu sarkıyı tawsıye ederım) barış akarsu_gesi bağları grup koridor-ne olur bırakma ellerımı grup koridor_senın o gözlerın warya özgür çevik_söylemiştim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı mor ve ötesi:bir derdim war hayko cepkin:fırtınam aslı:yardımcı olmuyor ogün şanlısoy:hadi beni qüldür biraz şebnem ferah:sigara | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı cem adrian--_ ben bu şarkyı sana yazdım şebnem ferah--_ bugun duman--_en güzel günüm gecem zakkum--_ahtapotlar vaga--_elimde değil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı feridun düzagac-söz ver teoman-sebnem ferah-iki yabancı nil karaibrahimgil-havuz problemi gökhan türkmen-büyük insan sezen aksu-eller günahkar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| türkçe, unutamadığınız, şarkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |