ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan ---cadi--- Konusunu Görüntülemektesiniz.=>SLM ... sonunda bi sayfa açabildim kendime Umarım hayırlı bi işe vesile olmuşumdur Sanırm şuanda sadece deli bir EMRE hayranı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
SLM... sonunda bi sayfa açabildim kendime ![]() Umarım hayırlı bi işe vesile olmuşumdur ![]() Sanırm şuanda sadece deli bir EMRE hayranı olduğumu bilmeniz yetrli ![]() benimkisi sadece tw ve pc arasında kalmış bir hayranlık sanırm ne var bu biraz daha geniş olsa diyorum ama kim istedide buldu bunu ![]() Sağlıcakla Kalmanız Dileğiyle... (MEKTUP TARZI OLDU )adiyosss... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- aramısa hg umarm ii vaktler geçirirsn bu emrede ne buluonus anlamadım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- Hoş bulduktaaa gelir gelmez kapıştrmasak be janım EMREMEE laf ATMASaN diYoDummmmmyazık günah onun ne günahı var ne laf atıyon ona | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- laf atmıyor yav emre kim diyor bu sitede emreci sayısı gün geçtikçe artıyor korkar olduk da o bakımdan ![]() bu arada hoş geldin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- ooj buldukk... korkucak bişey yok janım biz gayette insancılz sadece hayranz o yaniiii | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- bu arada emrede ne buluyonz dedinz sorada o emre hangi emre dedinz tam bi açıklık getiriyim tabiki EMRE belözoğlu....!!!!!!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- ojjj bulmuş olamazsın oj bulmak diye ne bir kavram var ne de bir eylem hoşbulmuşsundur dikkat edersen sevinirim.ayrıca janım nedir ya canım olmasın onun gerçeği hoŞ Geldin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- hoş bulduk sizde bu sitenin dil işinden sorumlu genel müdürü olmalısınız madam. beni anlayan anlıyo. yinede uyardığn için saol mutlaka dikkat edicem. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- müdür olmam gerekmiyor bunlar herkesin dikkat etmesi gereken ufak püf noktalar eğer dikkat edersen hızlı cevap bölümünde zaten bir uyarı yapılıyor.dikkat edeceğinden eminim sağol | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- senin gibi duyarlı insanlar az kaldı farkettiysen yeniyim. uyardığn için tekrar tekrar saol inan dikkat edicem bu cevap tatmin ettimi seni artık bilmiyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan ---cadi--- Konusunu Görüntülemektesiniz.=>SLM ... sonunda bi sayfa açabildim kendime Umarım hayırlı bi işe vesile olmuşumdur Sanırm şuanda sadece deli bir EMRE hayranı ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |