ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan ---cadi--- Konusunu Görüntülemektesiniz.=>farkındaysanız bu aralar emre fanları artmaya başladı ve bu hayranlar biraz bana itici gelmeye başladı biraz abartıyolar sanki ha ?...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- farkındaysanız bu aralar emre fanları artmaya başladı ve bu hayranlar biraz bana itici gelmeye başladı biraz abartıyolar sanki ha ? | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- hoş geldınn ![]() ıyı vakıt gecırmen dılegıyle ınsallah ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- hoşgeLdin.. ![]() yaLnız gerçekten bu beLözoğLuseverLer ayakLanıp sitenin ismini değiştirmese iyidir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | |||
| |
Cvp: ---cadi--- Alıntı:
benden önce mi sonra mı qeldiqine bakmadım fkt h.q | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: ---cadi--- hoşgeldin aramıza.....erme emre emre ne bu ya...harbi emre fun clup gb oldk | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | |||
| |
bilal abi bi el at abi | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||||
| |
Alıntı:
| ||||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- annayanada anlamayanada hepinize tek tek hoş bulduk sitenizde gözümüz yok bu kadar korkmaya hele hiç gerek yok emre bizim emreyse diyerleride bizimdr rahat olun bi hele | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
Cvp: ---cadi--- ama googleda emre belözoğlu ile ilgili haberlere bakarken bu forum çıkıo ve emre belözoğlu yazıo gren herkesde emrenın forumu dıe atlıo.bn ole atladm ama cok memnunum..ya ewet belkı bn cok abarttım herseimde emre war ama bununda nedeni war bugnlerde kendımı sacma sapan selerle oyalamam gerekıo buda emre oldu..kusura bakmayın lutfen szde.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Tanışma,Kaynaşma ve Veda Forumunda Bulunan ---cadi--- Konusunu Görüntülemektesiniz.=>farkındaysanız bu aralar emre fanları artmaya başladı ve bu hayranlar biraz bana itici gelmeye başladı biraz abartıyolar sanki ha ?...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |