»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

The Closer

Sinema / Tv Katagorisinde ve  Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan  The Closer Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yönetmen: Michael M. Robin Senaryo Yazarı: Hunt Baldwin Tür: Dram , Gizemli , Polisiye "The Closer", polisiye dizi tarihine çok ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Sinema / Tv > Diziler & Reklamlar

Uyarılar

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 27-06-2008, 08:37 PM   #1
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık
Konuları:118
Blog Başlıkları:
The Closer

Yönetmen: Michael M. Robin
Senaryo Yazarı: Hunt Baldwin
Tür: Dram , Gizemli , Polisiye

"The Closer", polisiye dizi tarihine çok renkli bir karakter daha ekliyor: Brenda Leigh Johnson.

Brenda, Atlanta'lı bir polis şefi yardımcısı. CIA tarafından eğitilmiş ve sorgulama konusunda uzmanlaşmış, şüphelileri çok iyi inceleyip yönlendirerek hiç beklenmedik itiraflar alabilen, çok başarılı bir polis.

Los Angeles Polis Teşkilatı, birçok vakayı sonuca vardıramaması sonucunda şüphelileri mahkûm edemeyince, Atlanta’dan Brenda’yı getirtiyor. Böylece Brenda, o çok bariz Güney Amerika aksanı, şekerli yiyeceklerle baş etmekle çok zorlandığı zaafı ve sonuç alma konusundaki büyük becerisiyle, neredeyse tamamı erkeklerden oluşan Los Angeles’lı bir polis ekibinin başında buluyor kendini.

Daha ilk andan itibaren bu ekipteki elemanlar, patronlarının kadın olması, güneyli olması ve sakarlığı sebebiyle onu epey alay konusu yapıyor... Ancak Brenda ağır güneyli aksanıyla ettiği teşekkürleri bir tür noktalama işareti niyetine kullanarak, her vakada işinde ne kadar başarılı olduğunu göstermeyi sürdürüyor polis teşkilatındaki meslektaşlarına.

"The Closer", ABD’de hem başarılı bir polisiye hem de erkeklerin hüküm sürdüğü bir iş yerinde, başarılı bir kadın profesyonelin zaman zaman hayli komik öyküsü olarak seyircinin beğenisini kazanmakta zorlanmadı. "Nip/Tuck"ın yapımcılarının imzasını taşıyan "The Closer"ın başrolünde, Altın Küre ödüllü Kyra Sedgwick var.

her bölümde aynı olaylar... ama hiç sıkılmadan izleyebileceğim bir polisiye yapım

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 11:13 PM   #2
Moderator

asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asude Albümünden Bir Kare
İsim: asude akgüL metin
Takım: gaLatasaray..
Hobisi: müzik müzik müzik.. :P
Fobisi: hayvanLar aLemi.. :D

Üye No: 29
Konuları:264
Blog Başlıkları:
Cvp: The Closer

cnbc-e'de izlemediğim sayıLı dizi vardır ve bidenem bunLardan birini buLmuş....... izLemiş.......çok beğenmiş......anLattı.....ben de çok sevdim konusunu...... anLadığım kadarıyLa csi:ny,cold case,without a trace tadında bi dizi......kii bu tarz dizi/fiLm vs bayıLırım....... henüz hiç uygun oLduğum bi zamanda denk geLemediğim için izLeyemedim..... ama kararLıyım izLiicem........

asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 12:31 AM   #3
Geçerken Uğradım

rumeysa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: rumeysa

Üye No: 445
İsim: rumeysa
Konuları:0
Blog Başlıkları:
Cevap: The Closer

asude bencede izle gerçekten çok güzel bi dizi ben sadece 2 bölümünü izlemiş olsamda tavsiye edebilirim yani süper

rumeysa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 01:28 AM   #4
Sunshine

GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: GuLsah
İş: ßiLmem Ki...
Takım: Fß(=

Üye No: 77
İsim: GuLsah
Konuları:80
Blog Başlıkları: 2

cidden çok güzel bir dizi o kadına hastayım

GuLsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 06:34 PM   #5
Moderator

asude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asude Albümünden Bir Kare
Takım: gaLatasaray..
Hobisi: müzik müzik müzik.. :P
Fobisi: hayvanLar aLemi.. :D

Üye No: 29
Konuları:264
Blog Başlıkları:

Alıntı:
rumeysa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
asude bencede izle gerçekten çok güzel bi dizi ben sadece 2 bölümünü izlemiş olsamda tavsiye edebilirim yani süper
bikaç kere rastLadım izLedim....güzeL cidden....
tip diziLer zaten güzeL ama bunu düzenLi izLeyemiyorum....saati uymuyo bana rumeysacım..

asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

« frasier | ece »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil