Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan işte yahudiler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>SEVGİLİ DOSTLARIM, YÜZYILLARDIR OYNANAN OYUNLAR HALA DEVAM EDİYOR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA HATIRLAMAKTA FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLİN, BİLDİRİN. SAĞLICAKLA ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
SEVGİLİ DOSTLARIM, YÜZYILLARDIR OYNANAN OYUNLAR HALA DEVAM EDİYOR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA HATIRLAMAKTA FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLİN, BİLDİRİN. SAĞLICAKLA KALIN... 'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51) - 'Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' Bakara COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:.... Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!) Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!''' Biliyormuydunuz ? Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını... Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini... Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... -------------------------------------------------------------------------------- Şimdi bu yazıyı hat sanatı gözlükleriyle seyredelim: 'La Muhammed La Mekka' 'Muhammed ve Mekke yok olsun' 'İnsanlar içerisinde, müminlere en şiddetli düşman olarak yahudileri bulursun.' (Mâide: 82) 'Allah katında din İslâm'dır.' (Âl-i imrân: 19) 'Ey iman edenler! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin.' (Mümtehine: 1) 'Şüphesiz ki kâfirler sizin apaçık düşmanınızdır.' (Nisâ: 101) 'Eğer onların güçleri yetse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler.' (Bakara: 217) KATLİAM HATIRASI! Konu laleli tarafından (04-07-2008 Saat 01:51 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Canım benim bunların yarısından fazlası hatta coğu gerçek dışı bizim yobaz halk yapıyor bunu o coco colo kaaaaaaaaaaç tane şekil değiştirdikten sonra öyle bir şekle bürünüyor bu işin bir mantıgı yok | ||
| | #3 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler biz müslümanlar gögsümüzde iman başımızda ilimi koyarsak ne yahudiler nede başkaları bizi atamazlar topraklarımızdan | ||
| | #4 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Cvp: işte yahudiler sen bu yazdıklarınla allah u teala nın belli bir kesimi ayrdıını onları hakir gördüğünü belirtiyosun..ama allah u teala (c.c.) tüm kullarına aynı bakar...tüm kullar onun huzurunda eşittir.... o yüzden dedklernn hurafe olduğu açık... ayrıca yahudiler ve hristiyanalrın da allaha doğru bi şekilde inannaları vardır illa ki..hepsinin inancı sapıtmış veya belli zümreler tarafından uyarlanmış inançlar değildir...sonuçta o dinleri de allah(c.c.) göndermedi mi...ne kadar değiştirilmiş olursa olsun içinde doğru şeyler kalmıştır illa ki... | ||
| | #5 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Yorumlariniza Saygi Duyuyorum Ve Tesekkur Ediyorum.ama Ben Böle Düşünmüyorum Buda Benim Yorumum.ayriyetten Yahudilik Ve Hristiyanliği Allahuteala Gönderdi Ama Içinde Yok Denecek Kadar Az Doğru Bilgi Var. | ||
| | #6 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Arkadasım hiç tevrat okudun mu ya da hiç luka yuhanna markos matta okudun mu ben okudugum kadarında öyle çoğu yanlış olayı falan yok etmeyin eylemeyin Allah'a inanan insanlar kardeştirler bırakın bu insanları ayırmaya calısmayı | ||
| | #7 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler biz insanları ayırmaya çalışmıyoruz.geçmiş tarihe bak onlar bizi hiç kardeş gibi görmedi.bence bizimde kardeşimiz değil onlar müslüman müslümanın kardeşidir yahudinin değil | ||
| | #8 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Sen ona kardeşim değil ve olmayacak gözüyle bakarsan onlar senin filistinde kardeşlerini öldürür sende izlersin her şeyden önce onlarda insan ve madem sende kardeş ayrımcılıgı yapacak kadar bu noktada ilerisin o zaman dinini nasıl anlatacaksın oda farz... | ||
| | #9 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler israilin yaptığıdamı yalan onlar kardeşlerimizin öldürüyolar ben israiller benim kardeşim diil die gidip boğazını kesmiyorum.hem bunu bizim halk nasıl yapsın KUR_AN_I KERİMden alınmış ayet bunlar. | ||
| | #10 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Canım o olayı tüm israile yükleyemezsin o olayın içinde altında yanında solunda sagında başka bir sürü etmen var Madem Kuran'dan örnek veriyorsun al o zaman söylediklerimi düşün Bir gün güneşin doğup battığı her yerde Allah'ın adı olacak ve herkes müsliman olacak Yahudileri hristiyanları öldürmeyi mi düşünüyorsun Pardon da sizin bu yaptıgınız bir değiğişiğinide zamanında Adolf Hitler öncülüğünde Almanlar yaptı !.. | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan işte yahudiler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>SEVGİLİ DOSTLARIM, YÜZYILLARDIR OYNANAN OYUNLAR HALA DEVAM EDİYOR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA HATIRLAMAKTA FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLİN, BİLDİRİN. SAĞLICAKLA ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |