Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan işte yahudiler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dünyada herkesin müslüman olması için diğerlerinin ölmesi gerekmez islamıyet yahudilik gibi diil ona inanarak müslüman olabilirsin ırkının gerektirdiği bişi deildir.ayrıca ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler dünyada herkesin müslüman olması için diğerlerinin ölmesi gerekmez islamıyet yahudilik gibi diil ona inanarak müslüman olabilirsin ırkının gerektirdiği bişi deildir.ayrıca madem kur_an'ı bu kadar ii biliosun o ayetin gerçekleşeceği dönemlerde dünyada hiç savaş olmayacağı huzurlu vebariışcıl bir dönem olcağıda yazıyo bunu da bilirsin herhalde ? | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #12 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Canım sen yazılarımı nasıl okuyorsun Ben haydeeeeeeeee savaşıyoruz demedim haydeeeeeeee savaşıyoruzu senin demen benim kardeiliği savunmam gerekiyordu yanlış oldu biraz şaşırdın heralde ![]() Barışcıl bir ortam oluşması için savaş yok kardeşlik var tamam ? | ||
| | #13 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler haklısın sen barısı savunuosun ne guzel keske dunyada hep barıs olsa ne muslumanlar ne hristiyanlar ne de yahudiler ölmese ben de bunu çok isterim.fakat seninle surda ayrılıyoruz diyosunki onlar da bizim kardeşimiz ve dostumuz.. inançları gereği(musevilik) musluman oldurmenin ibadet sayıldığı bir din ve bu dinin toplumları soruyorum sana nasıl bizim kardeşimiz olabilir? sen ne kadar onları kardeşin gibide görsen onlar seni o şekilde görmezler ki bu gerçeği biz tarihimizde maalesef çok acı şekilde yaşadık. fakat yanlış olmasın fanatik bi şekilde benden olmayanların hepsini kastetmiyorum. insan gibi yaşayanlarına sözüm yok ama hiçbiri kardeşim olamaz.saf olmayalım o "bizim yobaz halkın" yaptığı seyler dediğin oyunlar "bizim yobaz halkın" gücünün yeteceği cins oyunlar değil.. | ||
| | #14 | ||
| |
Cvp: işte yahudiler Yaaa musevilik öcü mü yaa harbi diyorum değiller ki eğer öyle olsaydı senin ilk önce bu soruyu kendine sorup şöyle bir şey yapman gerekirdi içeriğinde israile küçücük para bile kazandıracak bir şeyi almaman gerekirdi İnsanlar kötü olarak doğmazlar sen eğer onları kardeşin gibi görmezsen onları kazanamazsın onları kazanmak için benim önerdiğim hipotez harici hiç bir yolla abu savaşlar kanlar bitmez | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan işte yahudiler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dünyada herkesin müslüman olması için diğerlerinin ölmesi gerekmez islamıyet yahudilik gibi diil ona inanarak müslüman olabilirsin ırkının gerektirdiği bişi deildir.ayrıca ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |