Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Hatırla Sevgili Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bendeeeeeeeeeeeeeeee...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #61 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: Hatırla Sevgili bendeeeeeeeeeeeeeeee | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #62 | ||
| |
Cevap: Hatırla Sevgili son bölüm de bütün bölümler gibi çok güzeldi.yine gözyaşlarım sel oldu.keşke bitmeseydi off her güzel şeyin sonu gibi.. atv avrupa da bir ara tekrarrını veriyorlardı hala veriliyor mu bilmiyorum ama yazın kesinlikle tekrarı verilir bence.biz de seve seve yine izleriz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #63 | ||
| |
Cevap: Hatırla Sevgili Bitti yaa şaka gibi..=( hayatımda cok cok severek izlediğim tek diziydi..ouff ouff..dün onu düşündümde neler oldu neler değişti yaa.süperdi süper..=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #64 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cvp: Hatırla Sevgili off ya hakkaten benim de tek izlediğim diziydi acayip ufkumu açmıştı..yenisi çekilecekmiş galiba abdullah gül ün cumhurbaşkanlığına kadar olan süreçi yansıtacakmş dört gözle bekliyorum zaten bayaa malzeme de var bu arada yeni dizinn kod adı 'uyan sevgili' | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #65 | ||
|
Cevap: Cvp: Hatırla Sevgili gerçekten miiiiii???oyuncular değişicektir o zaman ama:S..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #66 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Hatırla Sevgili bilemiyorum ama çoğu aynı kalır galiba ben hatırla sevgilinn sitesinde okumuştum şu an öyle bi söylenti yok ama güz sancısı diye bir dizi çıkacakmış kadro çok benzer o da en az hatırla sevgili kadar güzel olur tahminen... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #67 | |||
|
Cevap: Hatırla Sevgili Alıntı:
neyse hayırlısı olsun.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| hatirla, sevgili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Hatırla Sevgili Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bendeeeeeeeeeeeeeeee...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |