Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ForumOjeni nereden buldunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başlıorm TBAL'i araştırıodum.TBAL yazdım buldum...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | |||
| |
ForumOjeni nereden buldunuz Başlıorm TBAL'i araştırıodum.TBAL yazdım buldum | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| oquzhan Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | AnesTetiC (17-08-2008) |
| | #21 | ||
| |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz emre ile ilgili selere bakııodum kii bı grdum hemen atladım ve cok memnunumm ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz memnun olmana sevindük (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz o beni buldu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz saoL biLaLcim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz valla bi gün msnde muhabbet ediodm bilal abi dedi ki yeni forum açtık biz de geldik zannedersem forumun ilk 10 üyesi içersindeym de saolasn bilal abicmmm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
Cvp: ForumOjeni nereden buldunuz Valla Sokaktan Oyle Geciodum Bi Bakim dedim ne var Ne Yok Adam'in Biri Cikti Kar$ima Baktim Cekiyo Beni Gir Gir e hade dedim Be Kiramadim Adam'I. xD | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
Cevap: ForumOjeni nereden buldunuz ödev araştırıyordum bir girdim bir daha da çıkamadım konular hakında yorum yapmasamda bayadır takılıyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: ForumOjeni nereden buldunuz tbaL'i kazandığımı görünce "tüLay başaran anadoLu Lisesi" yazmıştım google'a..tbal.net.tc'yi buLmuştum..ahh ahh "heLp meeee!" diye de başLık açmıştım..niye türkçe yazmıyosam..ne saLakça.. ![]() neyse çocukLuğuma veiyorum..![]() ![]() ![]() sonra işte ordan onLa tanış bunLa tanış.. gün geLdi tbal.net.tc kapandı.. ![]() ama yeni site açıLıcaktı.. ![]() ![]() ![]() ![]() bi gün bidenemLe evde oturuken furkan "asudee forumojen.com" dedi msnde.. ![]() ben de girdim üye oLdum..![]() ![]() böyLe.. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
Cevap: ForumOjeni nereden buldunuz güzel bi giriş (: hatırlıyorum senin o help me topicini (: tbal.net.tc ye ucretsız forum kurmustuk gayette guzel işliyordu ama her ucretsız forumda oldugu gıbı sorunlar cıkmaya basladı en sonunda bana bır mail geldi ve ucretsız forumu ucretlı olrak satacaklarını soyledıler cunku uye sayısı ve mesajları genıslemıstı bende kabul etmeyınce kapandı ama site adresi hala bende www.tbal.net.tc den de giris yapabılırsınız (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
Cevap: ForumOjeni nereden buldunuz ibrahim dediydi aslında farklı bir yer bekliyodum ama neyse ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| buldunuz, forumojeni, nereden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan ForumOjeni nereden buldunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başlıorm TBAL'i araştırıodum.TBAL yazdım buldum...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |