♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>haluk levent=ayrılık ayna=ölunce sevemezsem seni ismail yk=seviyorum kenan doğulu=pamuk leman sam=gül güzeli...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #31 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı haluk levent=ayrılık ayna=ölunce sevemezsem seni ismail yk=seviyorum kenan doğulu=pamuk leman sam=gül güzeli | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 | ||
| |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Ayna: ölÜnce sevemessem seni + severek ayrılanlar / Fikret kızılok: bu kalp seni unuturmu / gece yolcuları :hüzün / NEV :mühürlü kaderim !!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı oğuzhan koç-->gülki sevgilim oğuzhan koç-->al ahını çağrı--------->çareler çaresiz yıldız tilbe ---->delikanlım levent yüksel-->bu gece son | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Teoman/Parti Piiz/Vazgeç gönül Duman/ Bal Şebnem Ferah/Okyanus Grup yorum/ 1 Mayıs.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Leman Sam-Eski Fotoğraflar Sagopa Kajmer,Kolera-Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine Toygar Işıklı-Uyan Pilli Bebek-Olsun Bertuğ Cemil-Yağmur Mutlaka Winap ta vardır..bu 5 şarkı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı 1.cem adrian-aşk bu gece şehri terk etti 2.cem adrian-sonbahar 3.grup 84-azap 4.çamur-halim öyle 5.kurban-yosma | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı sagopa kajmer 1- terapi 2- gördüklerime inanmama gerek 3- baytar 4- küheylan 5- manzumu mazlum dinledi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı 1) Şebnem ferah - silbaştan 2) Çamur- halim öyle 3) Şebnem ferah - kalbim 4) Zakkum - ahtapotlar 5) Emre aydın - süpriz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 | ||
| |
Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı orhan gencebay ben o zaman ölürüm orhan gencebay iç benim için orhan gencebay ziyankar onur akın asi ve mavi orhan gencebay sen ne dersen de | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| türkçe, unutamadığınız, şarkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>haluk levent=ayrılık ayna=ölunce sevemezsem seni ismail yk=seviyorum kenan doğulu=pamuk leman sam=gül güzeli...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |