Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan doktorlar dizisi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yasemın ergene diziden ayrılıyormus olmaz boyle sey yoksa rüyamı yaa...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #31 | ||
|
Üye No: 2426
İsim: Belirtilmemiş Yaş: 19 Nerden: Belirtilmemiş |
Cvp: doktorlar dizisi yasemın ergene diziden ayrılıyormus olmaz boyle sey yoksa rüyamı yaa | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: doktorlar dizisi evet ayrıldı. Merve Sevi asistan doktor Duygu olarak geldi yerine. Kutsi sanırsam bu sefer de ona aşık olcak bu dizi de iyice seviyesizleşti ya. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
| |
Cevap: doktorlar dizisi bence ortadaoğu ve balkanların HATTA avrupa asya afrika okyanusya....kısaca tüm dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: doktorlar dizisi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
Cevap: doktorlar dizisi lov o kadar da iyi bi dizi değil ben daha iyisini çekerim size ya onu geçtim her yıl dizideki müthiş kadro değişiklikleriyle 'Yeniden' diziye başlıyorlar gibi oluyor sıktı açıkçası isyerek izlemiyorum........... ama izliyorum engel olamıyorum merak. ah ah | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | |||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: doktorlar dizisi Alıntı:
aynı durum bende de var ya.... ![]() çok saçma ve çok sıkıcı geLiyo ama merak ediyorum.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan doktorlar dizisi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yasemın ergene diziden ayrılıyormus olmaz boyle sey yoksa rüyamı yaa...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |