Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan bruce willis Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yaa harika bi adam yaa helede şu rehine filmi yokmu bitirmişti beni ya dier filmleri de çok gsl bitanesi dha ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
bruce willis yaa harika bi adam yaa helede şu rehine filmi yokmu bitirmişti beni ya dier filmleri de çok gsl bitanesi dha geldi aklıma içmdeki çocuktu sanırm adamın filmler manyaqs oluo izlemeyenler mutlaka izlesn bence rehineyi | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
adam rolunu tam takır yapıooo ya bende bayılıomm ona... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
He burs Vilis kısa boylu kel | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Serefsiz bi gulusu var ona bayılıyom . Bi de zor ölüm 2 de soyle bi sahne vardı : adam - sen yanlıs yerde , yanlıs zamanda bulunan ,yanlıs adamsın brûs - hayatımı anlattın o sahne de kopmustum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
sevdiğim oyunculardan 2 si bruce willis ve morgan freemandır bunlarda Lucky Number Slevin filminde oynadılar harika olmuştu bu adamlar harika bunların filmini gözü kapalı alırım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
iyi oyncu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
zor ölüm 4ü izleyin süper film... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
zor ölüm 4 bana göre iğrencti u adamıda hiç sevmem sevemem hele zor ölüm dörtte kendini aştı bana göre bravo yani arabayla füze mi vurmuyor vüzeden köprüye mi atlamıyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
ben seviyorum bu adamı ya ama film olarak ayırt edemem heralde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Oyuncular Forumunda Bulunan bruce willis Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yaa harika bi adam yaa helede şu rehine filmi yokmu bitirmişti beni ya dier filmleri de çok gsl bitanesi dha ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |