.ılılı. ForumOjen .ılılı.

Emre Belözoğlu Fan Clup!!!

Karma Konular Katagorisinde ve  Fan Club Forumunda Bulunan  Emre Belözoğlu Fan Clup!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Milli futbolcu Emre Belözoğlu, İstanbul takımları olmasa Türkiye liginin çok ciddi bir kalitesi olmayacağını söyledi. Emre, şu an için İngiltere'den ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Fan Club

Kayıt ol Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Tags: ,

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11-05-2007, 06:03 PM   #11

_MeRVeMRe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 55
Konuları:27
Blog Başlıkları:
_MeRVeMRe_
_MeRVeMRe_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Üye

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, İstanbul takımları olmasa Türkiye liginin çok ciddi bir kalitesi olmayacağını söyledi. Emre, şu an için İngiltere'den ayrılmayı düşünmediğini de kaydetti.

Tatil ve A Milli takım çalışmalarına katılmak üzere kardeşi ile birlikte İngiltere'den İstanbul'a gelen Emre, Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Emre, çok iyi bir sezon geçirmediklerini belirterek, ''Taraftarımızı çok üzdük. Önümüzdeki sezon yeni bir hoca ve oyuncular gelecek. İyi bir kaynaşma döneminden sonra hedeflerimiz tamamen önümüzdeki sezon için.'' dedi.

Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 06:04 PM   #12

Blog Başlıkları:
_MeRVeMRe_
Tecrübeli Üye

İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen, ancak sakatlığı nedeniyle takımının ligin son haftasında yapacağı maçta yer alamayacak olan milli futbolcu Emre Belözoğlu, öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda açıklamada bulunan milli futbolcu Emre Belözoğlu, küçük bir sakatlığının bulunduğunu belirterek, "Ancak Milli Takım'ın maçı olduğu için çalışmalarıma devam edeceğim. İnşallah, sakatlığımı atlatmak için çaba sarfedeceğiz" dedi.

Basında yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak da Emre Belözoğlu, "Bir şey yok. Artık, yaz geldi ve bizi yine nöbetçi futbolcu gibi yaparlar. Transferler konuşulur. Şu an için İngiltere'den ayrılmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 06:17 PM   #13

Blog Başlıkları:
_MeRVeMRe_
Tecrübeli Üye

[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ]

böle bi gol olablr mi yaa bence bu gole bişi denmez ayakta alkşlanr işte emre bu bea

Alt 17-05-2007, 04:11 PM   #14

Blog Başlıkları:
_MeRVeMRe_
Tecrübeli Üye

Emre'ye büyüleyici teklif!

Başkan yardımcısı Polat, tatilini geçirmek için İstanbul'a gelen Newcatsle'lı futbolcuya 'hayır' diyemeyeceği bir teklif sundu.

Bitmeyen sevda

Galatasaray'da Emre Belözoğlu gündemden hiç düşmüyor. Gelecek sezona güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan yönetim, eski oyuncuları Emre'ye de yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Her fırsatta Türkiye'ye dönmeyeceğini söyleyen yıldız ile görüşen başkan yardımcısı Adnan Polat, bu defa Emre'ye geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.

Boğazda villa

Emre'ye yıllık 2 milyon euro ve maç başına 10 bin euro öneren Polat, son model bir araba ve boğazda villa da vermeye hazır. Bu cazip teklifler karşısında ne diyeceğini bilemeyen milli oyuncu, düşünmek için süre isterken, Emre'nin 'evet' demesi halinde Galatasaray, Newcastle ile masaya oturacak. Cimbom öncelikle Emre'yi kiralamayı planlıyor.

bu tip haberler hep çıkıo ama yinede inanmak istiorm bu habereemreli bi cimbom düşünsenize yaa!şampiyon,şampiyon,şampiyon!kaçarı yok

Alt 17-05-2007, 04:38 PM   #15

Bamcey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 553
Konuları:132
Blog Başlıkları:
Bamcey
Bamcey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çalışkan Üye

paylaşımlar için saol

Alt 31-05-2007, 03:47 PM   #16

Blog Başlıkları:
_MeRVeMRe_
Tecrübeli Üye

Exclamation

İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın Avrupa'ya gitme zamanının geldiğini söyledi.

Emre Belözoğlu, internetteki ''www.ligtv.com.tr''ye yaptığı açıklamada, Tuncay'ın her yönüyle örnek bir futbolcu olduğunu belirterek, "Avrupa'ya gitme zamanı geldi, aklı selim herkesin de düşüncesi bu olacaktır. Ben Avrupa'ya gitmesini, o rahatlığı yaşamasını isterim. Sıkıntılı dönemler yaşadılar, şampiyon oldular nasıl ağladığını herkes gördü" diye konuştu.
Emre, "Tuncay nasıl bir takıma gitmeli" sorusuna, şöyle yanıt verdi:

"Premier Lig'de hangi takım olursa olsun gitmesini isterim. Bu kulüpler, Türk oyuncuları yakından takip ediyorlar. Her zaman benden de bilgi alıyorlar. Tuncay da bunlardan biri. Ki bu sene Tuncay'ı iki kez izlediler ve çok beğendiler."

Kulübündeki transfer komitesindeki yetkililerin Tuncay'ı sorduğunu kaydeden Emre, "Arda'nın adı geçti, Tuncay'ın adı geçti, bir dönem Necati'nin adı geçti, ama bir sonuca varmadı. Türk oyuncularını takip ediyorlar, soruyorlar" dedi.

Galatasaray Kulübü eski başkanı Faruk Süren'in kendisi ve Okan Buruk için açıklamalarda bulunduğunun hatırlatılması üzerine ise Emre, şunları söyledi:

"Lafla olmaz bazı şeyler. Okan abi ile benim Galatasaray sevgimizi bir tane başkanın sözü yenemez. Okan abi bacağını verdi Galatasaray'a. Benim 30-40 mislim para alan oyuncular vardı, ama gıkımı çıkarmadım. Uzun dönem para almadım, gıkımı çıkarmadım. Ben Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşünmüyordum. Şartlar onu gerektirdi. Karşımda muhatap olarak kabul edebileceğim bir başkan yoktu zaten, bizlerle dalga geçen bir başkan vardı."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Bosna-Hersek ile 2 Haziran'da deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı kadrosundan, Emre Belözoğlu ve Tümer Metin çıkarıldı.

Yapılan açıklamada, milli takım kampına sakat olarak katılan Emre ve Tümer'in, sağlık kurulu tarafından yapılan son kontrollerinin ardından, Bosna-Hersek ve daha sonra Brezilya ile yapılacak özel maça yetişemeyeceklerinin göz önünde bulundurulduğu ve milli takım kadrosundan çıkarıldıkları bildirildi.

Bu arada, milliler, akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalıştı. Neşeli geçen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

Konu _MeRVeMRe_ tarafından (31-05-2007 Saat 03:49 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız!
Alt 19-02-2008, 06:11 PM   #17

daisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2199
Konuları:0
Blog Başlıkları:
daisy
daisy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Geçerken Uğradım

slm arkadaşlar bn bu siteye yeni katldım emreyi çooook seviorum 8 yaşından beri hayranıyım tşk

Alt 19-02-2008, 07:49 PM   #18

AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
İsim: Bilal Kayahan
Konuları:1679
Blog Başlıkları: 34
Ruh Halim:
AnesTetiC Bay
AnesTetiC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Karışık Şeyler...

hos gelmıssın (: emre sevenler var aramızda bi tane daha geldı

Alt 19-02-2008, 11:15 PM   #19

samwolf722_mm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1640
İsim: SAMET
Konuları:118
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
samwolf722_mm
samwolf722_mm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

emre ii güselde cok hırslı oynuo ya kendini kaybediyo oynarken

Alt 21-02-2008, 05:21 PM   #20

daisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2199
Konuları:0
Blog Başlıkları:
daisy
daisy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Geçerken Uğradım

emreyi çok seviyorum ve galatasarlıyım inş emre galatasaraya gelir onu orda görmek istiorum bugünkü maçı da inş kazanırız

Yeni Konu aç  Cevapla

« cem adrian | YeNiAyCIlaR FuN cLUb »

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)

Emre Belözoğlu Fan Clup!!!

Karma Konular Katagorisinde ve  Fan Club Forumunda Bulunan  Emre Belözoğlu Fan Clup!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Milli futbolcu Emre Belözoğlu, İstanbul takımları olmasa Türkiye liginin çok ciddi bir kalitesi olmayacağını söyledi. Emre, şu an için İngiltere'den ...

Seçenekler
Stil