♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nothings going right hiçbir şey doğru gitmiyor and everythigns a mess ve her şey bir dert and no one likes ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
son güne kadar esirinken "atıyorum ah....seni içimden ben" desem de inanma.......... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 senede uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır Büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
dumansz sigaranın... köpüksüz biranın... sensiz şu hayatımın, ta ................... (tamamını sölemeye gerek yok ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
dark is the sun light we spend life together dark is the sun light we can survive together | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
sen yoksun kime sorsam bana gelmez artık diyorlar yanımda yine olsan bana dönmez artık diyorlar... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
akşamlar çökunce bu sensız şehre yüreğim kırılır bükülür derde göz yaşı içipte bu sarhoş yerde bağrıma vurmalar sen yoksun diğe | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
anlamadım daha önce nelere yıprandığını, sorun bende mi anlamadım................. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
bu son olsun yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm NEFRETİM KEDERİMDEN! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
"Come as you are, as you were, as I want you to be. As a friend, as a friend, as an old enemy. Take your time, hurry up, the choice is yours, don't be late. Take a rest, as a friend, As an old memory ah" hangi şarkı olduğunu yazmama gerek yok sanırım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nothings going right hiçbir şey doğru gitmiyor and everythigns a mess ve her şey bir dert and no one likes ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |