♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>kararsın dünyam yıkılsın dağlar artık kendimden baska dostum yok sen demezmiydin erkek ağlamaz bak sırılsıklam oldum sansım yok...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #42 | ||
| |
suyun derinLqi ayniydi ama senin beLine bnmse omuzLrma qeLiyrdu..... sebnem ferah--sana bLmediin brsy söyLeyememmmm | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #43 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
Durdurak bilmez ah bu gönül..sürünerek bak geçti bir ömür Suçlu olan bensem söyle bileyim..tut elimii yanına geleyim! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #44 | ||
| |
neden sadakatle bekleyeyim ruhumu hasrtle besleyeyim senle yarınım yokkkii çizdim sildim geçmişimizi geleceğe dair bütün eskizleriii off offf off.........HAYATIMSIN cümlesinde gizli özne sanmışttım kendimiii off offf Konu RuHsUz_23 tarafından (16-06-2007 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #45 | ||
| |
neden soruyorsun nereye gideyim iki yol var demiştin birinden gidiyorum gözyaşları bebegim hepsinin sonu aynı.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #46 | ||
| |
qömdüm sandım qittiinde 1 demet cicegim biLe ok toprak kaldım gitttiinde filiz werdimde suyu yok... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #47 | ||
| |
Hele bir gel,uzaklar sana gelir, Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir. Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler, Yazık olur,hadi gel kurtar bizi... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #48 | ||
| |
daha 17 17 17.......... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #49 | ||
| |
hayıııııııııııııııırrr !! istememmmm.... yaLnız da ayağa kaLkabiLiriiiiimmm... hayııır!! dokunma bir bşkasına tutunmadan da ayağa kaLkblrm !! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #50 | ||
| |
don't remember where I was, I realize life was a game, more seriously I took things and harder the rules became, I had no idea what it'd cost my life passed for my eyes, I found put how a little I accomplished, all my plans denied Türkçe'si : Nerede olduğumu hatırlamıyorum, kafam karışmıştı, hayat bir oyundu, sorumluluklarım vardı, zor kurallar başlıyordu, ne ödediğim hakkında hiçbir fikrim yoktu, yaşamım gözlerimin önünde bitti, birşey buldum ve onayladım, bütün planlarım işe yaramadı Megadeth - A Tout Le Monde (Bütün Dünya) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>kararsın dünyam yıkılsın dağlar artık kendimden baska dostum yok sen demezmiydin erkek ağlamaz bak sırılsıklam oldum sansım yok...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |