♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
|
Yazan
Ultrasam@
=>
18-09-2007, 11:03 PM
|
| Hadi Hadi hosgeldinnnn yüregimeeee hosgeldin yar yüregime bosver be elalem ne-der-se-de-sin hadi hadi hadi hadi hadiiii hadi lililili 3x yüzüm güldü sayende icim huzurla doldu kaderimde yazan ask sonunda beni buldu hosgeldin yar yüregime bosver bee elalem ne-der-se-de-sin hadi hadi hadi hadi hadiiii hadi lilililil 3x yüzüm güldü sayende icim huzurla doldu kaderimde yazan ask sonunda beni buldu |
|
Yazan
rock_55merve
=>
20-09-2007, 04:59 PM
|
| kollarını aç cesedime herkesle ödeştim, ne borcum kaldı, ne gücüm. herkesi affettim, ne hırsım kaldı, ne hıncım. ardım sıra yürüyen bir silietsin sen şimdi kemirdikçe büyüyen bir pişmanlık içimi. tüm masum yüzler seni parlarken, ben ruhumu vicudumdan azad ederken kollarını aç cesedime, ben bütün mezarlardan sana gelirken bAd tRip _ KoLLarını aÇ ceSEdime.... |
|
Yazan
beril
=>
20-09-2007, 08:21 PM
|
| Hayatı Yaşa - duman Bir adım attın karanlıktan dünyaya Düşünmeden sattın ruhunu bir yalana Bin çile çektin ömrünün her anında Uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan Hadi keyfine bak inan bana Aldanma öbür dünyaya Hayatı yaşa korkma Öbür dünyayı sorma Hayatı yaşa |
|
Yazan
OuLCaN
=>
20-09-2007, 08:47 PM
|
| yağmur-bertuğ cemil küçük hesaplarla geçiyor yaşam büyük kavgalar hep küçük şeyler için arsız ayaklar altında alın teri kırılgan naif elleri yalanlar yalanlar yalanlar bulutların ardındaki güneş gibi gerçek sevilmeye muhtaçken kimileri kirli avuçlara düşüverecek yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi yağmur sessizce silecek kibirimizi vadide akmayı öğrendi nehrimiz kas katı insanların arasında sevincin resmi olacak doğa birgün biz genişleyip denize varınca yağmur bazen tutkudan delirince kapanmalı kendine yağmurun kucağında doymalı sessizliğe yağmur |
|
Yazan
yeşil elma
=>
20-09-2007, 11:44 PM
|
| berker-sönmüyor ateşimiz ya kendini bırak bana ya da beni bana bırak da yaşayayım bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelmede alışayım ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam ya benim ol herşeyinle yada unut herşeyimle yıllardır denedik olmadı suç biraz sende biraz da bende ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelmeeee sönmüyor ateşimiz ama alew alew de yanmıyor AYRILIK ZOR AMA BERABERKEN DE OLMUYOR yazılmışsa bir kez ilahi kalemle kaderimiz hiçbir kalem kaderi silip baştan yazmıyor... |
|
Yazan
beril
=>
21-09-2007, 08:11 PM
|
| Baba Mesleği - Gripin / FeRman Akgül İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karışık yağmur bastırdı Can aldı Durdukça hiçbir şey değişmez bilesin Sustukça sıra sana da gelir bilesin Kanla karışık yağmurlarla Üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden Ölmeyi öğrendim ben Daha yürümeyi öğrenmeden Mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken Katil doğmuş baba mesleği İstersen donat ordunu kancık Onca yetimin ahı peşinde senin artık İnsanmış haklarıymış yalan dolan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana da gelir bilesin Günü gelir unutulur ne basra kalır ne beyrut Ama tarih hatırlayacak kim masum kim puşt Durdukça hiçbir şey değişmez bilesin Sustukça sıra sana da gelir bilesin Kanla karışık yağmurlarla Üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden Ölmeyi öğrendim ben Daha yürümeyi öğrenmeden Mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken Katil doğmuş baba mesleği Demokrasi ambargo körfez kaos insani yardım ilk ortadoğu projesi insan hakları medeniyetler çatışması güvenlik ağı bunu siz yaptınız hayır siz yaptınız yeni dünya düzeni Kanla karışık yağmurlarla Üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden Ölmeyi öğrendim ben Daha yürümeyi öğrenmeden Mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken Katil doğmuş baba mesleği Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan |
|
Yazan
rock_55merve
=>
21-09-2007, 09:44 PM
|
| Yarışmadı Karışmadı Açık seçik sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen Yabancılar Ah eğleniyor kendi başına Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandınbu dünya Ah neşesi yeter Konuşmadı Hiç duymadı Açık seçik sizle takılmadı Daralmadı dUMan_aH |
|
Yazan
beril
=>
25-09-2007, 09:32 PM
|
| Yalandan Da Olsa - pinhani Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... ![]() |
|
Yazan
merve_sbl
=>
02-10-2007, 08:03 PM
|
| OGUN SANLISOY-DİYORLAR Unutuldun sanma, sen hep kalbimdesin Yolum yarım kalır, benim yarım sendin Yerin dolmaz bak, kapı duvar, açan olmaz bir anlasan Duyanlar şahit olsun, yaşanacak çok şey var Sen yoksun, kime sorsam bana gelmez artık diyorlar Yanımda yine olsan Bana dönmez artık diyorlar (bilmiyorlar) Gece güne el sallar, bu gecede aklımda kal Yola gelmez yorulanlar yorgun olsam da Sana son sözüm var, n'olur anla pişmanım al Duyanlar şahit olsun, yaşanacak çok şey var |
|
Yazan
beril
=>
05-10-2007, 08:59 PM
|
| Sil Baştan - Şebnem Ferah Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |