♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi - demir demirkan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| sevdiğiniz sarkı sözlerii!!!
Yazan qbraa!! 19-02-2007 | |||||||||||
| |||||||||||
| | |||||||||||
|
Yazan
DenizCan
=>
19-02-2007, 06:41 PM
|
| Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin? Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde senin Bu alemi gören sensin Adem'i sürdün,bakmadın Cennettede bırakmadın Şeytanı niçin yakmadın Cehennemin varda senin Bu alemi gören sensin Veysel neden aklın ermez Uzun kısa dilin durmaz Eller tutmaz,gözler görmez Bu acayip sırda senin Bu alemi gören sensin Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin |
|
Yazan
EMR
=>
19-02-2007, 07:37 PM
|
| Senin alev gözlerin Eritse şu ruhumu Buz olur kesilirim Yanarken içim Sesin bir uçurum Çağırırsa beni Kuş olur uçarım Yanarken içim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende Saçların rüzgarından Savururken gönlümü Sürgün olur göçerim Bu diyarlardan Kime dokunur ellerim Kimi görür gözlerim Ölüm çıkar karşıma Yine sen derim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende SEVDAN BİR ATEŞ |
|
Yazan
güLCem
=>
19-02-2007, 07:48 PM
|
| PİNHANİ-DÖN BAK DÜNYAYA Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya |
|
Yazan
güLCem
=>
19-02-2007, 07:50 PM
|
| PİNHANİ-YILDIZLAR Gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü, sonra sattı, hem de yok pahasına Ah şu hırsızlar her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar Ah karanlıklar seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar |
|
Yazan
güLCem
=>
19-02-2007, 07:53 PM
|
| MOR VE ÖTESİ-YALNIZ ŞARKI olasılıklar, şanslar olaylar neden hep senin tersine bunu hala sorma yanlış yer ve yanlış zaman bunlar hep aldatmaca bunu artık anla belki bir gün güneş doğar mezarının üstünden, sen sessizce uyurken uyanınca üzülme gerçek bu işte tesadüfen yalnızsın, henüz yolun başındasın tesadüfen yalnızsın, gerçeklerin farkındasın kelimeler sokaklar ve evler ne kadar da boş şeyler sen gizlice ağlarken biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa senden uzakta ama kim bilir belki bir gün o yaşarken sen ölmezsin, acılar akıp gider uyanınca üzülme gerçek bu işte |
|
Yazan
SyMa_
=>
19-02-2007, 08:25 PM
|
| dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler dediler ki umut sürer insanları seversen eğer dediler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmassa dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada iyiler kazanır kötülükler kazınır dediler mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler tekrar gözden geçirdim yalan ... iyiler kazanır kötülükler kazınır dediler mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler üçnoktabir-dedilerki Gözüm yoktur ama gönül çok uzakta Belki çoktan öldün belki yaşar hala Herşeyi görensin yerimi bilensin Sakın gelme asla gelme haber yolla Yoluna çıksam da Sararıp solsam da İlacım sen olsan da gelme Bir ses ta derinden dedi vazgeç yol yakınken Yollar bana koymaz tutarsan elimden Herşeyi görensin yerimi bilensin Sakın gelme asla gelme haber yolla kurban- gelme Belkide hepsi geçer günler senle çabuk biter yıldızar çıkınca yükseğe senle olursak eğer biz çatıda otururken yıldızlar kadar hüzünlüyken ikimiz yanyana olursak beraber herşeye değer ne gündüz geçer nede gece günlerden aynı perşembe ve ben seni bekliyorum kordonda ıslak çimlerde bu gece yıldızlar altında sümük gibi hissediyorum yanında ne gündüz geçer nede gece günlerden aynı perşembe dünyaya inince yine düşünce birden yere birden farkediyorum hiçbirşey değilmiş tozpembe biz çatıda otururken yıldızlar kadar hüzünlüyken ikimiz yanyana olursak beraber herşeye değer kilink-uzay2 |
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:29 PM
|
| hava ayaz mi ayaz ellerim ceplerimde bir turku tutturmusum duyuyorsun degil mi calacak bir kapim yok mutluluga hasretim artik sokaklar benim goruyorsun degil mi zaman akmiyor sanki saatler durmus bugun sonsuz yalnizligimda bir tek sen varsin bugun ya don bana artik duyuyor musun beni ya cek git dunyamdan anliyorsun degil mi bir resmin kalmis bende tam ortasindan yirtilmis hani siyah kazakli biliyorsun degil mi gozlerimden suzulen bir kac damla anida senin sicakligin var anliyorsun degil mi TEOMAN-ANLIYORSUN DEĞİL Mİ???? |
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:30 PM
|
| muhim degilim bu o?nun hikayesi cok beyazdi, kir tutardi omru kelebek kadardi mektuplari sisedeyken bir de bakmis deniz yokmus tek basina dans ederken mutsuzluktan sarhosmus daha onyediymis. oyundan kalkmak isterken kagitlar dagitilmis bu hava boslugunda artik her sey satilikmis trafikte akmayan hep onun seridiyken soyledigi son sarki "elveda zalim dunyaymis daha on yediymismis TEOMAN-17 |
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:31 PM
|
| this means nothing to me ´cause you are nothing to me and it means nothing to me that you blew this way ´cause you could have been number one if you only found the time and you could have ruled the whole world if you had the chance you could have been number one and you could have ruled the whole world and we could have had so much fun but you blew it away you´re still nothing to me and this is nothing to me and you don´t know what you´ve done but i´ll give you a clue you could have been number one if you only had the chance and you could have ruled the whole world if you had the time you could have been number one and you could have ruled the whole world and we could have had so much fun but you blew it away and you could have been number one and you could have ruled the whole world and we could have had so much fun but you blew it away MUSE-UNO |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi - demir demirkan ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |