Karma Konular Katagorisinde ve Sinema / Tv Forumunda Bulunan guzın abla Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[/color][sorununuz varsa anlatın ... çozum uretelım...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
[/color][sorununuz varsa anlatın ... çozum uretelım | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
bu ne :d | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Fatih Sultan Mehmet Koprusunu Biliomusun Sen SerpiL | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
hayat baymaya basladıı serpılımmm o okuldan artık herkez nefret eder hale geldıı bunu yapanlarıı sorgulamalıııı nerde o özlemle aradıgımız tbal | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
ya ben dusunmeye basladım artık bır zamanlar tekrar aynı okulda 4 sene daha okumaya razıyım dıodum ama boyle mesajlar benı caydırıo | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
yok be abi okul herseyiyLe qzL insanLar bunaLm takıLmk isteyince böLe oLuyo bzm taifayı kompLe dagttıLar ama okul dewam edio bşka ark.Larn oLuo...4 sene fikri gzL senin serpiL sende at kndini anestetice katıLıom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
sevgili güzin abla hayatımızda istemediğimiz insanları yoketme lüksümüz yüzde kaç ![]() bi de şey saçlarım çok dökülüyor sence yakında keskel kalır mıyım acebeeeeeeee ![]() ımmm bir şey sorcaktım güzin ablajım erkekler bayanları neden denek gibi görürde hiç olmazsa deneyelim lütfen derler güzin ablam aklım ortaya karışık salata misali napmam lasım ![]() kestane kebap acele cevap | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | |||
| |
Alıntı:
Allahım yaaaaa sen ölmüşün gızım bu nasıl kaderdirrrr ühüüüüü bak ben bilem etkildim kendi derdimi unuttum sana yanıyom ühhüü ![]() ![]() ![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Sinema / Tv Forumunda Bulunan guzın abla Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[/color][sorununuz varsa anlatın ... çozum uretelım...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |