Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>beN BiR sÜrELiĞiNe HaYaTa KüSeRDİm hErhAldE...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
beN BiR sÜrELiĞiNe HaYaTa KüSeRDİm hErhAldE | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| DaRk-aNgEl666 Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | _ZeMHeRİİ_ (25-09-2007) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
sorduğun soru biraz karışık sevdiğin biriisinin kim olduğuna bağlı..arkadaşmı sevgili mi????arkadaşsa bende senin gibi yapardım..ama sevdiğimse hayatım mahvolurdu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
sevgili kaybetmek kolay artık alışmak lazım..modern hayatta sevgili anlayışı çok farklı..çok sevdiğiniz uğruna bir sürü şeyden vaçgeçtiğiniz bir insan gün geliyo senden nefret ediyorum diyo ve gidiyo ..dımdızlak kalıveriyorsunuz..yani salla gitsin hesabı yapmayınca hayat yürümeyecek bir hale geliyor..ben yapabildim mi bu boşverme işini evet ama üç aylık bir mecburi perhiz döneminden sonra bir ayda 6 kilo kaybı felan(hiçbişey yiyememiştim ) hepsi de saçmaymış aşk diye bişey yokmuş aşk kalmış tarihin tozlu sayfalarında..bunu niye yazdım sevgili değil arkadaştır aslolan..ama daha önemlisi de hatta en önemlisi de ailedir..hiç kimse yokken onlar vardı bir gün yalnız kalsak gene onlar var..onlar bizim hayatımız..he gelelim soruya ben sevdiğimden ayrılınca yemelerden içmelerden kesilip insanlıktan çıkmıştım ne işe yaradı giden gitti olan bana oldu giden hıyar eşekkte hiçbişey olmamış gibi beş ay sonra hatasını anlayıp geri geldi ama iş işten geçmişti verdim yolu ![]() ![]() hee yaşadığım aşkı unutabildim mi hayır tabii ki ama onu unuttum çünki değmiyordu bunlara..aaaa gene kızmışım bak ağzı bozuk yazmışım ![]() ![]() neyse affola | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
ehuehuz ayrılma sebebine baglı olarak depresyona girerdim ![]() ayrılma sebebim eger havadan sudan sa takarım ama ciddi bi konuysa düşünmemeye calısırım tabı ne kadar dusunmessemde araya bazı duygular sıkısıverır dıye dusunuom (: hidrojen dokmussen içini be bajım (: (benım yorumum sevgili içindi) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 1329
İsim: murat Yaş: 16 Nerden: ankara Ruh Halim: |
bende aynen depresyona girerdim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
bende kötü bir etki bırakırdı herhalde ...o duygularla işim olmadığı içinn aşka inanmıyan birisi olarakkk tahmini olarak ![]() ![]() hoşlanmak derim ben onun adına sevgi ile yoğrulduğu zaman aşk olurrr...bunu becerebilen çok az sayıda insanvarr..gerisinin ki aşk değil bence.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
arakdaşsa çokkk zorr mahwolrr insan ama gerçek arkadaşsa sewgiliyse sewgilisine baglı olr ama genede cokkkk uzulmem en azndan bundan sonra | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
her ikisindende aynı anda ayrıLdıysan? meseLa bennn tum sewdikLErmden ask arkds hepsinden bi anda ayrıLdım uzaktayım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
cok sewdgm birindn ayrıldımm sonsuza kadrr belki de hayatmda yasadıgm en byk acılardnn bri:S onu bidha görememkk sesini duyamamkk cok kötü bse..insanın elinin kolunun baglandıgı bi durumm cddnn...sewgili olarkk diosanzz hc hos bse deil srkli aglamk insanı mutlu etmz heralde....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
içerim bi nebze hafifletio acını...ama çözm oLmuyo daha snra aLısıyosn zaten yaws yaws hayat dewam edio çkta prob. deiL | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>beN BiR sÜrELiĞiNe HaYaTa KüSeRDİm hErhAldE...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |