♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
|
Yazan
beril
=>
26-10-2007, 08:27 PM
|
| Sıkı Tutun - HAYKO CEPKİN Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim |
|
Yazan
DarKoliC
=>
16-11-2007, 09:21 PM
|
| Cem Karaca - Bu Biçim Hiçbir kadın hiçbir erkeği ve hiçbir erkek hiçbir kadını Bu biçim, bu biçim sevmedi Yokluğu ekmeğe katık edip sevgiye açlığı eklemedi Gözyaşlarının hiçbir teki bu biçim düşmedi Böylesine dolu dolu ağlamadı hiçbir kucakta hiçbir baş Ve hiçbir elveda bugüne dek bu biçim söylenmedi Hiçbir akşam o akşam gibi kanarcasına batmadı o güneş Ve hiçbir güneş onları bir daha bu biçim, bu biçim görmedi ... |
|
Yazan
DarKoliC
=>
16-11-2007, 09:23 PM
|
| Cem Karaca - Sen De Basini Alip Gitme Ben suyumu kazandım da içtim Ekmeğimi böldüm de yedim Alkışı duydum, ihaneti gördüm Sesim de oldu, sessizliğimde Seviştiğimde oldu benim Sende başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimi Hayatta hiçbirşeyim az olmadı senin kadar Hiçbirşeyi istemedim seni istedigim kadar Sende başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimi Ne olur ... |
|
Konu DarKoliC tarafından (16-11-2007 Saat 09:26 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
Yazan
DarKoliC
=>
16-11-2007, 09:38 PM
|
| Draconian - Death, Come Near Me By day I sleep, at night I weep! O death, come near me... Be the one for me, be the one who stays. My rivers are frozen, and mischosen, And the shadows around me sickens my heart. O death, come near me, And stay (By my side), hear my silent cry! In sadness i'm veiled, to the cross i am nailed, And the pain around me freezes my world. My cold world... In life i've failed, For years i've wailed. Frozen in time... left behind... The rapture of grief is all to find... The rapture of grief is all! Behind the shadow of life the lost hopes are grieving. I seek the night and hope to find love... So i drown in the silence of lifes short eternity. The tears fills the void in my heart astray Embrace me now, delightful ease! Give me a world of wonderous peace! Calm the desperate scream in my heart! O death, come near me, Save me from this empty, cold world! O life, you have killed me, So spare me from this couldron of misery! In life i cry, away i fly... Chosen to fall within these walls. The rapture... The rapture of grief is all! Oh, shed a tear for the loss of innocense, For the forsaken spirits who aches... in us. Cry for the heart who surrenders to pain, For the solitude of those left behind! Behold the pain and sorrow of the world, Dream of a place away from this nightmare. Give us love and unity, under the heart of night. O death, come near us, and give us life! |
|
Yazan
beril
=>
01-12-2007, 12:53 PM
|
| Değmez - özlem tekin Bu gün doğanın dengesi yok, Öyle her şeyden alınmayalım, Ağlasam kızsam hiç yeri yok, Başladık yarım bırakmayalım… Daha seninle işim bitmedi bitmez, Aşk gün yüzü görmedi görmez, Sana söylemeye değmedi değmez, Seni benim gibi kimse sevmedi sevmez… Yalnız kalmanın alemi yok, İçip içip abartmayalım, Aşkta sükutun kıymeti yok, Kaçıp gidip saklanmayalım… Aşksız hayatın hiç tadı yok, Fani dünyaya sarılmayalım, Darlanmanın manası yok, Sevip sövüp ayrılmayalım |
|
Yazan
beril
=>
16-12-2007, 07:43 PM
|
| Yalan - Athena Ansızın tarifsiz gelir ya O zamanlar sormaya cürettin kalmaz olanından Feri soluk, niyeti kayıp, dardayım Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Zaten yoktur nedeni Uzak düşmüşüm kendimden, aklım fikrimden Çaresiz sürükleniyorum Bilerek peşinden Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Zaten yoktur nedeni |
|
Yazan
2zin1i
=>
16-02-2008, 12:34 PM
|
| Close To You // Sana Yakın Why do birds suddenly appear Every time you are near? Just like me, they long to be Close to you .. Neden her yakınımda olduğunda Kuşlar birden ortaya çıkıyor? Onlarda benim gibi Sana çok yakın olmak istiyorlar .. Why do stars fall off from the sky Every time you walk by? Just like me, they long to be, Close to you .. Neden sen her yürüdüğünde Yıldızlar gökten kayıyor? Onlarda benim gibi Sana çok yakın olmak istiyorlar .. On the day that you were born The angels got together They decided to create a dream come true So they sprinkled moon dust in your hair And put a starlight in your eyes so blue.. Doğduğun gün Melekler bir araya gelmiş Onlar bir rüyanın gerçekleşmesine karar vermişler Yani ay tozlarını saçlarına serpiştirmişler Ve yıldızların pırıltısını o masmavi gözlerine koymuşlar .. That is why all the girls in town Follow you, all around Just like me, they long to be Close to you .. Bu da kasabadaki tüm kızların seni izleyip etrafında dönmelerinin nedeni Onlarda benim gibi Sana çok yakın olmak istiyorlar .. Just like me, they long to be Close to you .. Onlarda benim gibi Sana çok yakın olmak istiyorlar .. Just like me, they long to be Close to you .. Onlarda benim gibi Sana çok yakın olmak istiyorlar .. Aah .. Close to you .. Aah.. Sana yakın olmak .. ! The Cranberries |
|
Yazan
Disibani
=>
16-02-2008, 04:04 PM
|
| Mor ve Ötresi_Doğru Yanlış O kadar çok şey var ki, birer birer söylesem bile çok ağır kaçar Bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri vardır O zaman birazcık anlamsız konuşmam gerek Sadece, sadece seslerle yetinmem gerek Bazen doğru bazen yanlış Bir şey söylemem imkansız Eğlenmek lazım, uyumak lazım Düşünme, dur neme lazım Mutluluk her yanda, üzülmek için dinozor olmam gerek Para varsa sorun yok, para olmaz mı, havalar nasıl? Sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz Kışlar soğuktur ama evsiz yok, kimse takmaz Bazen doğru bazen yanlış Aslında her şey anlamsız Eğlen zıpla coş düşünme Açlık yok ki hiçbir yerde Bazen doğru bazen yanlış Kim demiş ülkem geri kalmış Eğlen zıpla coş düşünme Düşünme, dur! nostaljiye devam ![]() |
|
Yazan
carpediem
=>
20-08-2008, 03:50 PM
|
| Cevap: Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Çok çok öncelere dayanan bir parça(: Her dinlediğimde tekrar etkileniyorum... Teoman/ Parti Sıkı sıkı tuttum ellerinden, kayıp gitme hayatımdan sen de diye bazen ama ittim çoğu kez ürküp aşkından güçsüz yaptın diye beni sen oysa derinlerde hep bildim ki kanımdaydın öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye bana rağmen gelmiştim, görmüştüm, yenilmiştim, sevmemiştim tam gidiyordum dünyadan sen yokken öyle güzel aldın ki beni içine, öyle sardın ki benim oldun ama korktum kaybedecek bir şeyim oldu diye korktum kaçtım bildiğim dünyaya parti bitmiş, herkes gitmiş, dava düşmüş, konu kapanmış acıkmıştım, susamıştım, üşümüştüm kavrulmuştum sıcaktan sana geldim damağım kuru, gardım inik, boynum bükük, dedim `yine al beni` `seni bitirdim` dedin `çektim kepenkleri` dedin `öldü bendeki sen, gömülü şimdi` baktım, anladım parti bitmiş, herkes gitmiş, dava düşmüş konu kapanmış. |
|
Yazan
__cEnqA__
=>
03-10-2008, 12:57 AM
|
| Cevap: Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül ... |
![]() |
| Etiketler |
| etkilendiğiniz, sarki sozu, sözleri, şarkı |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan Etkilendiğiniz Şarkı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sizi Etkileyen Şarkı Sözlerini... Click here to read the entire şarkı...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |