♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:32 PM
|
| i think i´m drowning asphyxiated i wanna break the spell that you´ve created you´re something beautiful a contradiction i wanna play the game i want the friction you will be the death of me yeah you will be the death of me bury it i won´t let you bury it i won´t let you smother it i won´t let you murder it our time is running out and our time is running out you can´t push it underground we can´t stop it screaming out i wanted freedom bound and restricted i tried to give you up but i´m addicted now that you know i´m trapped since ovulation you´ll never dream of breaking this fixation you will squeeze the life out of me bury it i won´t let you bury it i won´t let you smother it i won´t let you murder it our time is running out and our time is running out you can´t push it underground we can´t stop it screaming out how did it come to this yeah you will suck the life out of me bury it i won´t let you bury it i won´t let you smother it i won´t let you murder it our time is running out and our time is running out you can´t push it underground we can´t stop it screaming out and how did it come to this MUSE-Time İs Running |
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:33 PM
|
| yorgunum ozlemekten hayalini aglarim gozlerimde yaslar seli bir seni unutmadim yillardir bir de ben aglarken gittigini dayanamam inan dayanamam buna unutamam biran dokunamam sana harcanirim ugruna aldirmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda yalnizim tasiyamam sensizligi aglatir gecelerin sessizligi bir seni unutmadim yillardir bir de ben aglarken gittigini GÖKHAN ÖZEN-Dayanamam |
|
Yazan
The JusT
=>
20-02-2007, 01:40 PM
|
| The gal dem Schillaci...Sean da Paul So me give it to...so me give to...so me give it to...to all girls Five million and forty naughty shorty... Baby girl...baby girl...Sean da Paul sey... Well woman the way the time cold I wanna be keepin' you warm I got the right temperature to shelter you from the storm Oh lord, gal I got the right tactics to turn you on, and girl I... Wanna be the Papa...You can be the Mom....oh oh! Make I see the gal them bruk out pon the floor from you don't want no worthless performer From you don't want no man wey can't turn you on gal make I see your hand them up on ya.. Can't tan pon it long.....naw eat no yam...no steam fish....nor no green banana But down in Jamaica we give it to you hot like a sauna.. Bumper exposed and gal you got your chest out but you no wasters cause gal you impress out... And if you des out a me you fi test out,Cause I got the remedy to make you de-stress out.... Me haffi flaunt it because me God Bless out...And girl if you want it you haffi confess out... A no lie weh we need set speed a fi test the mattress out.. Gal don't say me crazy now, this Strangelove it a no Bridgette and Flava show.. Time fi a make baby now so stop gwaan like you a act shady yo... Woman don't play me know, cause a no Fred Sanford nor Grady yo.... My lovin' is the way to go...my lovin' is the way to go..... When you roll with a player like me...with a bredda like me girl there is no other No need to talk it right here just park it right here keep it undercover From me love how you fit inna you blouse and you fat inna you jeans and mi waan discover.. Everything out you baby girl can you hear when me utter... sean paul temperatur |
|
Yazan
olcay009
=>
21-02-2007, 03:07 PM
|
| Saatim Çalmadan Uyandım Bugün Dünkü Fırtına Çoktan Dinmiş Yağmur Yağmış Her yer Yıkanmış Vakit Kaybetmeden Yazmaya Başladım Bir Ağacım Ormanda Dallı Budaklı Baharı Bekler Dururum Gövdemde Adın Yazılı Dudağımda Bir Damlan Denize Döndü Şiirler Yazdım Sana Okur musun Söyle Yüreğimde Her şeyin , Koruyup Sevdim Uzanıp Ellerimden Tutar mısın Söyle Saatim Çalmadan Uyandım Bugün Dünkü Fırtına Çoktan Dinmiş Yağmur yağmış Her yer Yıkanmış Vakit Kaybetmeden Yazmaya Başladım Bir Ağacım Ormanda Dallı Budaklı Suyumu Bekler Dururum Gövdemde Adın Yazılı Dudağımda Bir Damlan Denize Döndü Şiirler Yazdım Sana Okur musun Söyle Yüreğimde Her şeyin , Koruyup Sevdim Uzanıp Ellerimden Tutar mısın Söyle... bitiyorum bu şarkıya oooof oof |
|
Yazan
ZeHRa
=>
21-02-2007, 05:26 PM
|
| Gece Yolcuları - Aşka İhtiyacım Yok Bir sen değil herkes unuttu beni Bir sen değil herkes uyuttu beni Gözden uzak olunca Gönlün unuttu beni Sevgimiz ayrı olunca Terk edip gittin beni Ah! Ayrılık sevgiye ilaç olur Buna sabrın yok senin İstemem artık bunu Aşka ihtiyacım yok benim |
|
Yazan
ZeHRa
=>
21-02-2007, 05:39 PM
|
| Şebnem Ferah - Mayın Tarlası Mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da Herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım Savaş filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmişim Sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da Tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim Herşey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım Koşmuş düşmüşüm kalkmışım Sevişmek sevmekten gelir inanmışım Elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki Bize birşey olmaz sanmışım Hep sanmışım Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça |
|
Yazan
ZeHRa
=>
21-02-2007, 05:40 PM
|
| İrem - Hayal Kurmak Bedava Güneş uyandırdı beni bu sabah Hala karanlıktı hala soğuktu kalbim Aynalar küsmüş bana yine ellerim soğuk Ağlıyorum gözümde kanlar Duy sesimi gör artık halimi, dön bana Hayal kurmak bedava demiştik hani Hayallerim var şimdi Bir gün güneş doğmayacak Yıldızlar benim olacak O zaman anlayacaksın değerimi İş işten geçmiş olacak Artık ne gözlerim, ne gülüşüm Ne ellerim, ne de kalbim senin Artık hepsi benim, yalnız benim İşte benim, gerçek benim İşte benim, yalnız benim Karşındaki benim,ağlayan benim Özleyen benim, bekleyen benim |
|
Yazan
TBAL***11FB***YASMN
=>
21-02-2007, 06:28 PM
|
| Ben - Kazım Koyuncu Baba ben yıkıcıyım ama Kendini bilmez değilim Yaşamak istiyorum sadece Kendi savaşlarım uğrunda Ben sadece ben olmak istiyorum Işık hızıyla geçen zamanı Yaşamak belki de çok zor Korkuyorum ben geçmişten Korkuyorum gelecekten |
|
Yazan
güLCem
=>
21-02-2007, 06:38 PM
|
| DUMAN_halimiz duman Giderek dağı,duvarı aştık, Yardan uzak aleme daldık, Aman aman çaresiz kaldık, Halimiz Duman amaaaan... Giderek kanımız zehir dolmuş, Yoldan çıkan kurda yem olmuş, Dost dediğin kalbini soymuş, Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaan Nerde yaşarsan yaşa babaam, Sevgi,aşk heeepsi yalaaan, Giderek dağı,duvarı aştık, Yardan uzak aleme daldık, Aman aman çaresiz kaldık, Halimiz Duman amaaaan... Nerde yaşarsan yaşa babaam, Sevgi,aşk heeepsi yalaaan Giderek kanımız zehir dolmuş, Yoldan çıkan kurda yem olmuş, Dost dediğin kalbini soymuş, Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaaaan... |
|
Yazan
güLCem
=>
21-02-2007, 06:39 PM
|
| duman_özgürlüğün ülkesi bu ne biçim bahane yine düştün petrolün peşine bu ne biçim felsefe yine ****** insanınn içine özgürlüğün ülkesi adaletin temsilcisi teröristlerden kurtar bizi o kadar cana değer mi bu kadar acı diner mi söyle bu adamlar siner mi kafadan seni siler mi söyle |
![]() |
| Etiketler |
| sarki, sarkı, sevdiğiniz, sevdiginiz, sozlerii___, sözlerii |
| Currently Active Users Viewing This Şarkı: 1 (0 members and 1 guests) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Şarkı Sözleri Forumunda Bulunan sevdiğiniz sarkı sözlerii!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar sevdiğimiz sarkı sözlerini buraya yazalım bi de okunursa seviniriz öle bosubosuna yazmıs olmayalım yani istemek yetmedi... Click here to ...
| Şarkı Tools | |
| Stil | |
| |