Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan yanlama dersleri okuyunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sakatlık çıkmamamaıs için tamam ama onu en zevkli tarafı trafik akarken o esnada bu hareketleri sergileyip hafızlarda yer edinmemniz gerekir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
| |
tabı kı onu yapan kısı manyak bır soforlugu olması lazım... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
sonrada arabada ne lastik kalır ne motor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Üye No: 337
kardeş emeğine salık bizde bmw 5.20 var newmoon iii bilir onla debriyaj tokatlayarak cok tatlı yanlanıyo ama cok dikkatli olmak gerek zeminin cok onemi var. Bence bunlardan once arabanı cok iii tanıman gerek ve direksiyon hakimiyetin cok iyi olması gerek yeni şöför arakdaşlar denemesin ltf sakatlık cıkabilir.Ben bi kere tanpon parcaladım ama öğrendim. Siz tanpon parcalamadan öğrenmeye calısın ltf:d Ama yanlamanın tadı cok farklı herkesin yaşaması gerek ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
ramo sen sus tamam mı ben o arabayı iyi bilyorum rahat ol geniş takıl biyader | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | |||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Alıntı:
yarı narabayı kaçırıp üniversiteye dönen köprüye çıkan eğimli ve 270 derecelik virajda deniyecem o tadı tatmak isterim ama işte ii ib araba lazım 99 megane la bişe yapamam inş. ilerde yapıcam![]() paylaşım için saol.... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
ewt güselmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cevap: yanlama dersleri okuyunuz Bmw 3.16 i ile olur mu? Konu Dragon tarafından (25-06-2008 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
Cevap: yanlama dersleri okuyunuz Eyvallah Dostum Emeğe Saygı Teşekkürler.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| dersleri, okuyunuz, yanlama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan yanlama dersleri okuyunuz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sakatlık çıkmamamaıs için tamam ama onu en zevkli tarafı trafik akarken o esnada bu hareketleri sergileyip hafızlarda yer edinmemniz gerekir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |