Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? naparız hımmmm bi düşüneyim.. baş baş deriz napcaz ayrılmasaymış gitmeseymiş o kaybeder...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| na/iyi ![]() Ruh Halim: |
çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? naparız hımmmm bi düşüneyim.. baş baş deriz napcaz ayrılmasaymış gitmeseymiş o kaybeder ![]() ![]() ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
ayrılmak sadece okişinin yanında olmaması mı ya düşüncenden çıkarmadığın sürece o kişi snn yanındadır offf herşey defolsun gitsin düşüncelerimden die uğraşiom ztn belki o zmn yalan gülümsemelerim gerçeğe döner |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: |
asıl benlıgıme döner sezsız sakın kendı capımda yasarım heralde |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| İş Bilen Üye ![]() |
okdr koLay oLmuoki |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| ağustos 17 ![]() |
olmuyo ama unutuluyo boşver salla gitsin ![]() ![]() bak ben unuttum kolay olmadı ama şimdi aklıma bile gelmio![]() ![]() :çohhhhhhhhh |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| NightHawk ![]() | Cevap: çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz?
vodafone'nin reklamındaki gibi hop başka birine |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz?
bir zamanlar hiç kaale almadıın bi samet vardı erim D: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz?
bu da gelir bu da geçer.... yaaşrım acımı ağlarım gülerim dansederim söverimmm yolarım saçlarımı üffff yaşarımmmm ayrılan siz olmalısınızz... !! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cevap: çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz?
ya ben insanlarla küs duramıom ya..:8 küs oluncada haklıda olsam haksızda olsam üzlüom.. üzülürdüm bi süre.. epey bi süree.. lanet olsn içimdeki insan sevgisine.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz?
gercekten bır kes asık oldum ondan ayrıldıktan sorada yemeden ıcmeden kesıldım dengem bozuldu sacmaladım içtimde kimsesiz kalmıs gibi hissettim ılk 10gun cok zor oldu 14.gunde 2 hafta dedım bole uzadı gıttı yaklasık 2.5-3 ay sevgililer gününde geldi ama olmadı cnku ben yokluuna alısmıstım..3ay sora yıne gıtcektı canı sıkılcaktı..şimdi daha mutluyum hem o en buyuk deneyım oldu artk aglamıorum uzulmuorum.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>çOk SevDiĞİnİz BiRiNdEN AyRılInCa NE yApArsInIz? naparız hımmmm bi düşüneyim.. baş baş deriz napcaz ayrılmasaymış gitmeseymiş o kaybeder...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |