Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Öğretmeninize Hiç Aşık Oldunuz mu? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>soylemem aipolur hocaya karsı (:...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #12 | ||
| |
bilal hönk didim kaldım noluyöööö kim sana aşık oldu ![]() lisden değil daaaa | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
biz ortasondaykenn sakarya dershanesi kızlar şubesinde bir hoca wardı hepsi asıktı hocayaa asılıolardıı hatırlıyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
edebiyat hocası sayın .... idi ![]() melike lisede kızım orta okulda ask nedır bılmezdım ben | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
yha eft insanın hocasına asık olması cok sacma =) ama ben o sacmalıga düştüm:$ ortasondayken 21 yasında pc hocamız wardı cokda karizmatikt aramısda kalsın =P ama hocada benle fazla ilgileniodu sankii=) hatta okulda adımız cıkmıstıııı :$ cok utanç werici bişeeee =) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
valla ben bi kere oldum gibi oldum ama sonrasını hatırlamıom ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
a$k ne yha:S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
pufff aşkmı neee:S:S ayıph ettin desem aşkkk..... belkide dünyanın en güselll duygusu![]() ((karşılık alıosan tabe)) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Öğretmeninize Hiç Aşık Oldunuz mu? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>soylemem aipolur hocaya karsı (:...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |