Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Sigara içiyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: amcatombul Nickli Üyeden Alıntı siGaraya hayır Fan hö!? güldürdün beni be remzi bi ara 2. siniftan beri iciyo diye ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #31 |
| İş Bilen Üye ![]() |
hö!? güldürdün beni be remzi bi ara 2. siniftan beri iciyo diye biseyler duymustum sanki ![]() düsünsene herkes beslenme cantasindan ekmek arasi cikariyo sen cigara ![]() (Not:yalan habermis )neyse sigara icmiyorum ama evde icen biri var :S o zaman ben pasif icici miyim |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 | |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
Alıntı:
evt pasif falan değil gayet aktif bi içici oluyorsun içenden daha çok etkileniyorsun bu illetten çok şükür içen olsada bizim evde içirtmiyo anam | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: Sigara içiyor musunuz?
kesinlikle hayır nefret ederim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 |
| NightHawk ![]() Ruh Halim: | Cevap: Sigara içiyor musunuz?
Allah Bizi Sigaradan Korusun.İnsanın kendisinden sonraki en büyük düşmandır sigara içenleri kınıyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: | Cevap: Sigara içiyor musunuz?
kınama başına gelir içenleri uyaralım içmeyelim bence yeterli |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 |
| ...K.k.. =P ![]() Ruh Halim: | Cevap: Sigara içiyor musunuz?
Yaaa ne illet bişedir bu yaa..:S:S bugun cebime bi baktım sigaraaa neye ugradığımı şaşırdım ama bi arkadas koymuşş =S gerizekalı kendi içiyoda hoca üstünü arıcakmıs ben farkında olmadan atmışş cebimee=S dusunun yanii insanları ne hale getiriyo..!!! Lütfen içenler birazcık düşünsün anlar ne kadar gereksiz bişe oldugunu..=S |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Sigara içiyor musunuz?
sigara içmiyorum, içenlerinde akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum(hani bağımlılık yapıyoya onu kastediyom) sigara satışısı yasaklanmalı bence |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: Cevap: Sigara içiyor musunuz?
Alıntı:
Sen sigarayı yasakla ben dahil onu yasak oldugu için içen bir sürü manyak cıkacaktır Annem bırakmayacak sanırsam aileyi bu konumda o temsil ediyor en nefret ettiğim şey hatta kavga sebebi o dumanın yüzüme üflenmesi nefessiz kalıyorum ![]() | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 |
| Moderator ![]() Ruh Halim: | Cvp: Sigara içiyor musunuz?
asLa......sağLıkLı hayat güzeL yaa ne gerek var sigaraya faLan.... ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #40 |
| Aktif Üye ![]() Ruh Halim: | Cvp: Sigara içiyor musunuz?
denedimm ama beceremiyorum galiba bu işi we iyiki beceremiyorum sadece bi anlk heves oluo sonra geçiyooo |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Sigara içiyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: amcatombul Nickli Üyeden Alıntı siGaraya hayır Fan hö!? güldürdün beni be remzi bi ara 2. siniftan beri iciyo diye ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |