Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>okullarda da zaten hep kurallara uyulur zaten töbe ya...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? walla ben hiçbirine uyduğumu hatırlamıom derslee geç girerdim hocalarla boyna tartışırdım. yerlere çakktırmadan çöp atardım derste barnak kaldırmadan konuşurdum daha ne sayim hepsi vardı işte ama bak bittti hepsi daha yapmıom sevgili admincim ![]() ![]() ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? bazen uyuyorum kurallara ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 3953
İsim: $€rP!l_ Yaş: 16 Nerden: şiirlerden Ruh Halim: |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? öğrencilerin kurallara uymak gb bi adeti mi varmış ![]() ne ayıp şey![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
|
Üye No: 379
İsim: Onur Sayal Yaş: 18 Nerden: Sparta Baba:) |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Tek Kravat Kuralına Uyuyordum Gerisi Hikaye Kapıdan Almıyorlar Arkadan Atlıyoruz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 1372
İsim: Gökhan™ Yaş: 15 Nerden: Samsun Ruh Halim: |
Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Cok astım 0kulu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>okullarda da zaten hep kurallara uyulur zaten töbe ya...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |