Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir sürü kural vardı o sebeple anket açmadım....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| NightHawk ![]() | okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
Bir sürü kural vardı o sebeple anket açmadım. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| Bağımlı Üye ![]() ![]() Ruh Halim: | Re: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
ohoo hangisini yazim ki uyduğum kuralları yazsam daha kısa sürede yazarım heralde |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
feza eğitim kurumlarındaykennn çok çok kurallara uyan bi öğrenci olduğum için şu an azmış bulunmaktayım.. okula gömlek kravat ve etekle gittiğimm çok çok nadirdir...gömleği arada giyiyorm ama ya evet ![]() neysee yaşasın AAL |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
gömlegini içeri sok ceket giy farklı kıravet giyme mp3 ve telefon getirme telefonunu sınıfta sarj etme ögrenciler dersteyken bagıra bagıra mac yapma okulun adını sitende kullanma tuvalette bir kabine 5 kişi girme koridorda bagırma koridorda mac yapma vs vs vs |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
aaa telefon yasaktı dimi bi de onlar var.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
yasak olsada takan yok zeynep rahat ol ama bi gün arama yapmışlardı be 9 dayken hoca bana olm telefon varmı dedi bende yok dedim iyi geç dedi işin garip yanı benden sonrakini didik didik aradı ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
ya okulda uyduum kurallar wardı aslında ama uymadıım acıkcası daha cktu yaa uff eski günleri anmak iicin girdim foruma ama icim bi acayip oldu |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
girerken aklına gelmedi mi mesela ben Raistlin in göleğini bir kere içerde gormemişimdir en cok çiğnediği şey buyduben tel yasagını çiğnedim baska da bişi yapmadım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz?
eminim okulda kuralların hepsine uyan bi kisi bile yoktur (her iddasına varım) en kotü ihtımal farklı hırka giyiyolar yada telefon getiriyolardır |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan okulda hangi kurallara uymuyorsunuz/uymuyordunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir sürü kural vardı o sebeple anket açmadım....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |