Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan buna inanıyormusunuz... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: nightmare Nickli Üyeden Alıntı Kurtuluş savaşının Yeşil sarıklı zatların yardımıyla kazanıldıgına inanıyormusunuz? yeşil sarıklı zatlar derken neyi kastediyoruz bu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| |||||||||||||||||||||||||||||||
| | #12 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
neden olmasın ki..sonuçta bu savaş halkın vatan sevgisi ve manevi gücüyle kazanıldı.. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #13 | ||
| |
halkın vatan sevgisiyle zatların ne alakası var hem bu kulların hepsini allah yarattıysa ve onun gözünde BU DÜNYADA herkes eşitse niye bizi tutsunda zat falan filan yollasın | ||
| | #14 | |||
| |
Alıntı:
taraf tutma yok burada sadece duanın maneviyatın ve bilek gücünün karışımında neler cıkacağı ortada... dedimya insan inanmak istesin bunun gibi bir çok yaşanmış olaylarımız mevcuttur.. | |||
| | #15 | ||
| |
tabiki inanıyorum... sence kazma kurekle kazanılırmıydı o savas.... | ||
| | #16 | ||
| |
hocam bu kesinlikle doğru bir bilgi çünkü askerlerimiz çanakkalede çadırlarına denk gelen oklar sayesinde uyanmışlar. dışarı çıktıklarında bir sis ve itilaf askerlerinin cesetleri varmış. Başka bir deyişle Peygamberimiz (s.a.v), Hz.Osman, Hz.Ali ve diğer islam büyükleride Çanakkale cephesine gelmiştir. | ||
| | #17 | ||
| |
ya benim de pek bilgim yok ama neden olmasın Allah kendine inanan ve ibadet eden herkesin yanında olmuştur ve yardım etmiştirr ama sırf o nedenle kazanıldı demek de yanlış olurr bilek gücü ve inanç da var işin içinde | ||
| | #18 | |||
| |
Alıntı:
Örnek saçma olmuş olabilir ama çanakkale savaşı imkansız gözüyle bakılan bir savaş olduğu için böyle güçlere inanmak çok daha kolay olur. Biraz gerçekçi olun ve sorgulayın derim ben.. apo evet kazma kürekle değil süngüyle kazanıldı o savaş zatla, sisle falanla filanla değil.. kim görmüşte bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? new o münafıkların vs. cezası öbür tarafta veriliyordu benim bildiğim tabi din konusunda pek bir bilgim yok ama şu din hocalarının anlattıkları "bu dünyada naparsa yapar öbür dünyada cezasını çeker"den yola çıkarak bunu diyorum. Yanıldığımıda sanmıyorum çünkü inanmıyor diye kimsenin hayatının rast gitmediğini görmedim.. asiltürk sana diyecek bir şeyim yok peygamberi bile getirdin ya savaşa... | |||
| | #19 | ||
| |
neyi tartışıyosunuz ya sonuç ortada işte çoğunluk inanıyor burda polemik yaratmaya gerek yok. | ||
| | #20 | ||
| |
forumojen üyelerinin çoğu ne alakası var | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan buna inanıyormusunuz... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: nightmare Nickli Üyeden Alıntı Kurtuluş savaşının Yeşil sarıklı zatların yardımıyla kazanıldıgına inanıyormusunuz? yeşil sarıklı zatlar derken neyi kastediyoruz bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |