Anketimiz: Hangisi?

Katılımcı sayısı
4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Zeki

0 0%
  • Hoş sohbet

1 25,00%
  • Yakışıklı / Güzel

0 0%
  • Düşünceli

0 0%
  • Komik

0 0%
  • Kibar

0 0%
  • Sıra dışı

1 25,00%
  • Fedakar

0 0%
  • Ciddi

1 25,00%
  • Diğer

1 25,00%
+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Çevrenizdekilerin sizi en çok nasıl bilmesini ve tanımasını istersiniz?

Aktif Üye ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 23

Çevrenizdekilerin sizi en çok nasıl bilmesini ve tanımasını istersiniz?

Çevrenizdekilerin sizi en çok nasıl bilmesini ve tanımasını istersiniz?

BAK SEEN SessiZ_İsyanKaR isimli üye Tecrübe para puanını kapatmıştır. SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    77
    Aldığı Teşekkür: 165
    Blog Başlıkları
    1

Cevap: Çevrenizdekilerin sizi en çok nasıl bilmesini ve tanımasını istersiniz?

ciddi bilmesini isterim çoğu zamanda öyledir
    :YALAN DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ SAHTE ROLLERİNİZİ OYNAMAKTAN VAZGEÇİN DOĞRU DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ GERÇEK ROLLERİNİZİ OYNAYIN...

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

len ben kendime bunların hepsinden istiyorum yakısıklının yanında ki Güzel hariç

ama önemli olan karşımdakinin beni nasıl bildiğidir ey cammati müslimin nasıl bilirdiniz bu insanı
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

sbl
    sbl isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Amatör Üye sbl is on a distinguished road sbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

hoş sohbetli bilinmek isterdim nede olsa konuşarak insanlarla iletişim kuruyoruz hoş sohbet iletişim kurmakta iyi bir araç..
    kötü sekreter

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

öylesin demekki o işi yapıyorsun (:
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Diğer diyorum.

Hepsinden istiyorum
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Teşekkür Et
    293
    Blog Başlıkları
    38

yok öyle melike önce bana artarsa sana

balım benim sen bütün hepsini kapsıyorsun zaten evrensel kümem

kibarlık hariç (: az cimciklemedin beni
    Büyüklenmek ;

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Ay evrensel küme mi Ben ben ben ben

Bilal valla kibarlık başka be onu şimdi deşme Seni cimdiklemek en büyük zevkim bir de küfretmesen

Çabalarsam kibar da olabilirim belki
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Çalışkan Üye cNsGs has a spectacular aura about cNsGs has a spectacular aura about cNsGs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    99
    Aldığı Teşekkür: 30

Sıra dışı=)
    Hepsini kaybetmek için düşünmeliydim
    Ama en sounda hiçbir önemi kalmadı

NightHawk Dragon will become famous soon enough Dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    74
    Aldığı Teşekkür: 19

zeki ama birazdan çatlak.

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread