Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan noluyo sana bilal :II Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sen niye tüm konularımı kapattın? (1'i hariç) bakıyorum konularıma mesaj atmak istiyorum bazıları kapatmış yaptığınız ayıp (konularımı kapatanlara söylüyorum diğerleri ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: noluyo sana bilal :II bu nsll bi konuu başlığıı bu birr ![]() ![]() ikincisii kapatılması gerektiği içn kapatlmştrr heralde koskocaa admnnın sanaa gıcık kapcak hali yok ya![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: noluyo sana bilal :II Benim derdim senle değil feyza | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: noluyo sana bilal :II Paşam , canım benim böyle konu mu açılır. Böyle şeyleri özel mesaj ile halledebilirsin 4 tane hoş geldin mesajı açmışsın bunların yarısında tartışma yaşanmış bilal ise tüm soğukkanlılığıyla her şeyden uzak durmuş yalnıza konuları kapatmış. Ve söylüyorum sakın bir daha benim konularımı kapatmayın tarzında söylemelerde bulunma ben de bir adminim beğenilmeyeceğini çizgimize uymadıgını düşündüğüm tüm konuları kitlerim bazen bilal benimkini ben bilalinkileri bile kitliyoruz. Bir adminin adminin konularını kitlediği sitemizde yeni üyenin benimkini kitlemeyin söylemi çok kırıcı. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: noluyo sana bilal :II hmm ne zaman yasandı bu dıyalog ya ? orjinal konu baslıgı bumu yoksa degıstırıldımı merak ettım? handenur kımsenın haksız yere konusu kıtlenmez emın ol | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan noluyo sana bilal :II Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sen niye tüm konularımı kapattın? (1'i hariç) bakıyorum konularıma mesaj atmak istiyorum bazıları kapatmış yaptığınız ayıp (konularımı kapatanlara söylüyorum diğerleri ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |